Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane îşi joacă ultima carte cu PSG! Galacticii au pierdut din nou în campionat şi Barcelona se poate distanţa la 17 puncte

Zidane îşi joacă ultima carte cu PSG! Galacticii au pierdut din nou în campionat şi Barcelona se poate distanţa la 17 puncte

Real Madrid

Comentarii

La Liga reprezintă un capitol închis pentru Real Madrid în acest an, după ce galacticii au suferit o nouă înfrângere, a cincea a sezonului, pe terenul lui Espanyol, scor 0-1.

Cu o victorie pe terenul lui Las Palmas, rivalii de la Barcelona se pot distanţa la 17 puncte de trupa blanco şi e greu de crezut că elevii lui Zidane mai pot recupera diferenţa în ultimele 12 etape.

Şi obţinerea locului doi devine problematică pentru Real Madrid, în condiţiile în care Atletico Madrid are 7 puncte avans şi un meci mai puţin disputat.

Astfel, singura şansă a lui Zinedine Zidane să mai salveze acest sezon şi foarte probabil postul este Liga Campionilor, competiţie pe care galacticii au câştigat-o în ultimele două sezoane.



Învingătoare în turul cu PSG, scor 3-1, Realul merge să obţină calificarea la Paris, pe 6 martie, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport 1.
 

Afla mai multe despre: zidanepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare