Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane îşi salvează pentru moment postul după victoria Realului în deplasare cu Sevilla, scor 1-0: ”Echipa a arătat mult caracter!”

Zidane îşi salvează pentru moment postul după victoria Realului în deplasare cu Sevilla, scor 1-0: ”Echipa a arătat mult caracter!”

Fotbal

Comentarii

Real Madrid se impune în deplasare cu Sevilla după eroarea gravă a portarului gazdă, Yassine Bounou

Francezul Zinedine Zidane pare că are zilele numărate la Real Madrid. După 3 înfrângeri la rând, un nou eşec în meciul de azi de la Sevilla putea fi decisiv pentru fostul internaţional francez. Într-un meci dominat de Sevilla, salvarea a venit în minutul 55 de la portarul gazdelor. Yassine Bounou scapă mingea în proprie poartă şi oferă toate cele 3 puncte Realului. Este o victorie nemeritată pentru echipa din Madrid, acesta a avut o posestie a balonului de numai 37%.

Victoria îi prelungeşte şederea lui Zidane pe banca madrilenilor chiar dacă situaţia în campionat nu este tocmai roz. ”Ultimele zile au fost dificile. Am făcut un meci bun astăzi, am luptat şi este foarte importantă victoria pentru noi. Mă bucur pentru băieţi, am arătat ca o echipă sigură, puternică. Echipa noastră a arătat caracter” a mărturisit Zidane, după meci.

Real Madrid este pe locul 3 la 4 puncte în spatele liderului Real Sociedad. Singura consolare este faptul că Barcelona este abia pe poziţia a 7-a, la 6 puncte în spatele Realului. În Liga Campionilor situaţia este una şi mai grea pentru Zidane. Real este aproape de o eliminare după ultimul meci din grupă pierdut în deplsare cu Şahtior Donetsk. În ultima etapă, Real joacă acasă cu nemţii de la Moenchengladbach, iar un eşec sau o remiză trimite echipa din Madrid în afara Ligii Campionilor.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare