Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane le răspunde contestatatorilor: "Nu sunt nedrept cu Isco!"

Zidane le răspunde contestatatorilor: "Nu sunt nedrept cu Isco!"

La Liga

Comentarii

Pauza internaţională a amplificat probleme mai vechi din relaţia lui Zinedine Zidane cu Isco, iar antrenorul madrilenilor a fost forţat să explice tratamentul pe care îl are faţă de mijlocaş.

Isco a marcat un hat-trick împotriva Argentinei şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, iar apoi a declarat că nu se simte la fel de apreciat la Real Madrid.

Unele voci din Spania au dat de înţeles că Zidane nu îi oferă încrederea de care are nevoie, lucru negat de antrenorul francez. "Nu sunt nedrept cu Isco. El este fericit, poate nu are acelaşi rol aici, dar trebuie să îi arăt că este un jucător important pentru echipă. Sunt fericit de performanţa de care a dat dovadă în meciul cu Argentina", le-a spus Zidane reporterilor vineri.

După efortul din meciul Spaniei, este de aşteptat ca Isco să nu facă deplasarea la Las Palmas, iar Zidane a anunţat că vor fi câteva modificări la echipă. "Isco şi Sergio Ramos au nişte probleme şi nu ne vor putea ajuta în meciul cu Las Palmas. Vom vedea mâine ce se va întâmpla, cei care vor face deplasarea vor fi apţi de joc", a adăugat Zidane.




 

Afla mai multe despre: iscozidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare