Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane nu se joacă! A cerut conducerii aducerea unui super fotbalist. Costă 150 de milioane de euro

Zidane nu se joacă! A cerut conducerii aducerea unui super fotbalist. Costă 150 de milioane de euro
Comentarii

Sadio Mane este unul dintre fotbaliştii în jurul căruia antrenorul francez vrea să reclădească o nouă echipă galactică.

Seneglaezul are parte de cel mai bun sezon de când a ajuns la Liverpoool. Are deja cele mai multe reuşite în campionat chiar daca stagiunea nu s-a încheiat. Interesul pentru Mane nu ar fi însă nou, Zidane încercând şi în precedentul mandat pe Bernabeu să îl transfere pe fotbalistul african de la liderul din Premier League. Jurgen Klopp nu se gândeşte s renunţe la atacantul care alături de Firmino şi salah formează tripletă ucigătoare din ofensiva cormoranilor.

Dacă tutoşi conducerea lui Liverpool va primi cele 150 de milioane de euro solictate în schimbul jucătorului de 26 de ani, managerul neamţ s-a gândit deja la o variantă de rezervă. Culmea, chiar din lotul celor de la Real Madrid. Marco Asensio ar fi fotbalistul care ar putea face parte din "afacerea Mane".

Dacă transferul se face, Liverpool va obţine mult mai mulţi bani faţă de cota de piaţă a jucătorului care a semnat prelungirea acordului cu englezii în toamna trecută. Mane este evaluat la 85 de milioane de euro şi are contract cu trupa de pe Anflied Road încă patru ani. 

Afla mai multe despre: manereal madridliverpoolzidane 

viewscnt
Articole similare