Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane nu se uită la bani. Ofertă uriaşă făcută de Real Madrid în plină criză mondială pentru mijlocaşul mult visat

Zidane nu se uită la bani. Ofertă uriaşă făcută de Real Madrid în plină criză mondială pentru mijlocaşul mult visat

Real Madrid

Comentarii

În plină pauză competiţională din cauza pandemiei de coronavirus, Zinedine Zidane se gândeşte cum să întărească echipa pentru sezonul următor.

Din punctul de vedere al antrenorului francez, Real Madrid are nevoie de întăriri la mijlocul terenului, acolo unde echipa spaniolă a avut mult de suferit. Modric şi Kroos nu mai sunt la nivelul din urmă cu 2 ani, când madrilenii cucereau trei Ligi ale Campionilor, iar Casemiro a fost utilizat prea des, brazilianul fiind prea obosit.

Zidane are asigurări că va rămâne la Madrid indiferent dacă sezonul va fi fără un trofeu important câştigat. Astfel că primul pe lista sa de transferuri este mijlocaşul defensiv, Eduardo Camavinga de la Stade Rennais. Real Madrid vrea să ofere 45 de milioane plus alte 15 milioane bonusuri în funcţie de performanţele acestuia, în timp ce Rennes cere 60, plus alte 20 de milioane dacă Madridul va câştiga Liga Campionilor între 2021 şi 2023.

La doar 17 ani împliniţi în noiembrie, Eduardo Camavinga a impresionat încă din primul sezon la seniori, fiind declarat în luna august cel mai bun jucător din Ligue 1. Tânărul mijlocaş francez poate evolua şi în faţa apărării, ca mijlocaş defensiv, dar la nevoie şi inter stânga în formula 4-3-3 pe care o utilizează Zidane. 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare