Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului! Clubul care îi oferă un salariu FABULOS pentru a câştiga Champions League

Zidane pleacă de la Real Madrid la finalul sezonului! Clubul care îi oferă un salariu FABULOS pentru a câştiga Champions League

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane îşi pregăteşte a doua plecare de la Real Madrid din poziţia de antrenor. Despărţirea va avea loc, cel mai probabil, la finalul sezonului, indiferent de performanţele pe care le va obţine clubul blanco.

Chiar dacă Zidane mai are contract până în 2022 şi este în relaţii bune cu preşedintele Florentino Perez, Daily Mail anunţă că nu există posibilitatea ca francezul să continue pe "Santiago Bernabeu" şi din sezonul viitor. 

În schimb, Zidane este ademenit de Juventus, care îi pregăteşte un salariu de 8 milioane de euro anual. Torinezii nu ar trebui să plătească nicio clauză de reziliere pentru a îi desface contractul lui Zidane. Dacă francezul acceptă să se întoarcă la Torino, de data aceasta în poziţia de antrenor, el va avea ca obiectiv câştigarea UEFA Champions League. 

Zidane pleacă de la Real Madrid! Juventus îi oferă un contract fabulos

Şi sunt motive destule pentru care Zidane ar accepta propunerea "bătrânei doamne". A jucat pentru clubul italian între 1996 şi 2001 şi deseori revenie în capitala Piemontului pentru a îşi petrece vacanţele şi chiar are un şofer personal pentru aceste momente. De asemenea, el este în relaţii bune cu preşedintele clubului, Andrea Agnelli, iar preluarea lui Juventus ar însemna să lucreze din nou cu Cristiano Ronaldo. 

Totodată, cei de la Juventus sunt de părere că prin aducerea lui Zidane, acesta ar putea să atragă cei mai buni fotbalişti ai planetei la Torino, dar şi mai mulţi sponsori, datorită performanţelor reuşite de Zidane în scurta perioadă petrecută ca antrenor. 

În acest moment, antrenor la Juventus este Maurizio Sarri, dar tehnicianul italian este pe "făraş". "Bătrâna doamnă" a pierdut primul loc în Serie A, dar oficialii de la Juventus sunt mai nemulţumiţi de jocul pe care îl prestează echipa. 

Afla mai multe despre: real madridzidanejuventus 

viewscnt
Articole similare