Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, reacţie care lasă loc de interpretări despre plecarea de la Real Madrid! Clubul care "a fost mereu important" pentru francez: "Să mă întorc?"

Zidane, reacţie care lasă loc de interpretări despre plecarea de la Real Madrid! Clubul care "a fost mereu important" pentru francez: "Să mă întorc?"

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre posibilitatea plecării de pe "Santiago Bernabeu" la vară, cu Italia ca posibilă destinaţie. "Zizou" a fost evaziv în a da un răspuns clar şi a lăsat loc de interpretări prin discuţia pe care a avut-o cu jurnaliştii după Real Madrid - Liverpool 3-1.

Reacţie evazivă a lui Zidane cu privire la plecarea de la Real Madrid. Clubul care "va fi mereu important" pentru antrenorul francez

Multe speculaţii şi zvonuri au circulat în ultimele luni despre viitorul lui Zidane pe banca tehnică. S-a spus că, mai mult ca sigur, antrenorul francez va pleca de pe "Bernabeu" la finalul acestui sezon, iar ultima reacţie a lui lasă clar loc de interpretări în ceea ce priveşte viitoare sa destinaţie.

Florentino Perez, preşedintele "albilor", îl vrea în continuare la Real Madrid, însă "Zizou" a oferit o reacţie evazivă când a fost întrebat despre o posibilă revenire în Italia, la Juventus, echipă pentru care a şi jucat în cariera de fotbalist. "Italia e mereu în inima mea, Juventus a fost mereu importantă. Să mă întorc? Nu ştiu (n.r. - râde). Sunt aici, la Real Madrid, acum. Să vedem...", le-a spus Zidane celor de la SkySports.

Presa din Spania a scris de mai multe ori în ultimele luni despre posibila trecere lui Zidane ca antrenor la Juventus, unde să facă din nou pereche cu Cristiano Ronaldo, fostul starl al lui Real Madrid.

Afla mai multe despre: zidanereal madridjuventusplecare 

viewscnt
Articole similare