Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane recunoaşte că un star de la Real Madrid e OUT! ”Este foarte clar ce mesaj am transmis” Ce vedetă pleacă 100% în această vară

Zidane recunoaşte că un star de la Real Madrid e OUT! ”Este foarte clar ce mesaj am transmis” Ce vedetă pleacă 100% în această vară

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a recunoscut că a vrut să transmită un mesaj clar la ultimele partide disputate de Real Madrid. Tehncianul francez a recunoscut astfel, în mod indirect, faptul că se va despărţi de un nume greu de pe Bernabeu.

Gareth Bale va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon. Galezul nu este pe placul lui Zidane, iar revenirea francezului la echipă i-a semnat sentinţa lui Bale. Fotbalistul a fost lăsat de două ori în afara lotului.

Nu ştiu ce va fi data viitoare. Bale este bine din punct de vedere fizic. Este clar ce mesaj am transmis în ultimele două săptămâni, vom vedea ce va fi la ultima etapă”, a spus Zidane, care a lăsat să se înţeleagă faptul că Bale nu va mai fi folosit deloc şi că va pleca la finalul sezonului.

Bale ar fi dorit să rămână la Real Madrid cel puţin încă un sezon, dar mijlocaşul nu se află în planurile lui Zinedine Zidane. Zizou a primit mână liberă de la Florentino Perez atunci când a acceptat să revină pe Bernabeu.

Afla mai multe despre: zidanerealbale,  

viewscnt
Articole similare