Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, rezervat în privinţa reformării Ligii Campionilor: "În fotbal vrem să progresăm, să facem lucrurile să avanseze, dar trebuie totuşi şi un echilibru"

Zidane, rezervat în privinţa reformării Ligii Campionilor: "În fotbal vrem să progresăm, să facem lucrurile să avanseze, dar trebuie totuşi şi un echilibru"
Comentarii

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, s-a arătat rezervat în privinţa actualului proiect de reformă pentru Liga Campionilor la fotbal, care ar face ca această competiţie să devină una închisă din 2024, apreciind drept "magnific" faptul că şi micile cluburi pot cunoaşte cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

"Nu ştiu ce se va întâmpla, dar se spun multe lucruri", a spus Zidane duminică într-o conferinţă de presă.

"Pentru cei care sunt mici, este desigur mult mai complicat să poată juca în Liga Campionilor. Dar eu găsesc extraordinar faptul că totuşi joacă, pentru că mereu m-am gândit la asta. Să trăiască un moment ca acesta, pentru cei care nu joacă regulat sau pentru cei care o fac o dată în viaţă, este ceva magnific. Dar acesta este punctul meu de vedere", a adăugat tehnicianul francez.

Conform presei, proiectul UEFA şi al Asociaţiei europene a cluburilor (ECA) se apropie de o ligă închisă începând cu sezonul 2024, primele şase echipe din fiecare grupă de opt fiind direct calificate pentru ediţia viitoare, independent de clasamentul lor din campionat. Acest lucru ar favoriza marile cluburi de pe continent, cum este Real Madrid, deţinătorul recordului de victorii în Champions League cu 13 titluri.

"În fotbal vrem mereu să progresăm, să facem lucrurile să avanseze, dar trebuie totuşi şi un echilibru. Însă nu ştiu cum se va întâmpla asta", a adăugat Zidane.

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare