Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane s-a întors "acasă": "Nu am putut să refuz" Ce a spus Florentino Perez după reinstalarea francezului

Zidane s-a întors "acasă": "Nu am putut să refuz" Ce a spus Florentino Perez după reinstalarea francezului

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a fost prezentat oficial aseară ca antrenor al lui Real Madrid. Francezul părăsise Santiago Bernabeu pe 31 mai, după un mandat extraordinar.

Zidane a fost convins să revină după ce Real a fost eliminată din Cupa Spaniei şi Liga Campionilor iar în campionat este la 12 puncte în spatele marii rivale, Barcelona. 

"Ştiu că este o zi specială pentru toată lumea. Sunt foarte fericit să revin acasă. Nu e nimic de spus, sunt foarte fericit să revin şi să muncesc, ca să readuc clubul unde merită, acum mă concentrez pe antrenamentul de mâine. Nu am fost plecat foarte departe, pentru că încă trăiesc aici, dar sunt fericit să muncesc pentru acest club şi pentru această echipă. Am plecat pentru că am avut nevoie şi echipa avea nevoie, după ce a câştigat tot. Este o mare provocare, nu pentru că este a doua oară, ci şi din acest motiv. Nu mă gândesc la trecut, dacă o făceam, nu mă întorceam. Nu mă gâdesc la transferuri, mă gândesc că este o zi importantă şi sunt fericit că m-am întors. Mă gândesc doar la cele 11 meciuri rămase. Am avut numeroase oferte, dar nu am vrut să merg la alte cluburi, acum trebuie să terminăm cu bine sezonul şi să ne pregătim bine pentru următorul. Preşedintele m-a sunat, nu am putut să-l refuz după ce s-a întâmplat. Ştie ce li s-a întâmplat jucătorilor, antrenorilor, ce se întâmplă când pierzi forma, în acest an ni s-a întâmplat. Şi mie mi s-a întâmplat asta", a spus francezul la prezentarea oficială. 

După plecarea lui Zidane în mai 2018, Lopetegui şi Solari au fost antrenorii Realului. 

"Este un nou proiect, o nou eră captivantă, cu unul dintre marile noastre simboluri în frunte, Zinedine Zidane. Cel mai bun antrenor din lume e aici, îţi mulţumesc Zizou pentru loialitatea ta şi pentru că faci parte dintre legendele acestui club" a spus la rândul său Florentina Perez. 

Afla mai multe despre: real madridzidanerevenire 

viewscnt
Articole similare