Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane şi Florentino Perez au găsit înlocuitorul perfect pentru Bale. Kingsley Coman e dorit pe "Santiago Bernabeu"

Zidane şi Florentino Perez au găsit înlocuitorul perfect pentru Bale. Kingsley Coman e dorit pe "Santiago Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor lui Gareth Bale (30 de ani), galezul pentru care Newcastle e gata să facă o ofertă foarte bună ca să-l atragă pe St. James's Park. Şeicul de la Newcastle vrea să-l facă pe Bale star la noua sa echipă.

Zinedine Zidane şi Florentino Perez lucrează intens, cu ocazia pandemiei, la reconstrucţia lotului de pe Santiago Bernbeu. Gareth Bale e de mult pe lista plecărilor şi pare, în sfârşit, că s-a găsit cineva care să suporte un salariu atât de mare precum al său. Newcastle e gata să facă o ofertă, iar Real Madrid l-a găsit pe înlocuitorul perfect. Sport scrie că Realul îl vrea pe Kingsley Coman (23 de ani) de la Bayern, în cazul în care îl vinde pe Gareth Bale.

Newcastle e gata să facă o ofertă de 60 de milioane de euro pentru a-l readuce pe Bale în Premier League. Salariul lui Bale şi suma de transfer nu reprezintă o problemă pentru şeicul de pe St. James's Park, Mohammed Bin Salman, care are o avere de 320 de miliarde de euro.

Kingsley Coman ar urma să vină la Real Madrid dacă Bale va fi, în sfârşit, vândut şi dacă Bayern reuşeşte să-l transfere pe Leroy Sane (24 de ani) de la Manchester City.

Afla mai multe despre: real madridkingsley comantransfergareth bale 

viewscnt
Articole similare