Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane trage un semnal de alarmă înaintea confruntării cu Juventus: "Totul va fi diferit faţă de finala de la Cardiff"

Zidane trage un semnal de alarmă înaintea confruntării cu Juventus: "Totul va fi diferit faţă de finala de la Cardiff"

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, crede că succesul obţinut contra lui Juventus Torino, în finala ediţiei trecute a Ligii Campionilor, nu-i dă dreptul formaţiei sale să se considere favorită în dubla din sferturile de finală ale acestui sezon.

La nici un an distanţă de la finala disputată la Cardiff, câştigată cu 4-1, Real Madrid va întâlni, marţi, de la 21:45, în deplasare, Juventus, în prima manşă a sferturilor de finală, în direct la Telekom Sport 1. Tehnicianul deţinătoarei trofeului a făcut o comparaţie între finala din 2017 şi cele două partide care urmează.

"Totul va fi diferit faţă de finala de la Cardiff. Nu ne ajută cu nimic faptul că am câştigat de două ori la rând trofeul. Ne dă doar dreptul să spunem că vrem să ne apărăm trofeul, însă nimic mai mult. Va trebui să dovedim pe teren, să fim eficienţi, chiar mai mult decât anul trecut. Va fi o dublă foarte diifcilă. În finala de anul trecut, jucătorii au fost ajutaţi nu doar de discursul meu din vestiar, ci şi dorinţa de a câştiga. Când am început repriza secundă, am fost mai determinaţi, iar lucrurile au mers bine", a afirmat Zidane, într-un interviu acordat site-ului UEFA.com.

Antrenorul francez, în vârstă de 45 de ani, şi-a adus aminte şi de perioada în care a jucat pentru Juventus, între 1996 şi 2001.

"Juventus a fost o rampă de lansare pentru mine. Când am venit de la Bordeaux, am ajuns într-un mediu prietenos. Marcelo Lippi m-a primit bine şi m-a ajutat să-mi dezvolt jocul. Mulţumită acestui club, am progresat atât ca jucător, cât şi ca persoană. De aceea, îi datorez multe", a încheiat Zidane.

Afla mai multe despre: zidanemadridjuventus 

viewscnt
Articole similare