Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane vrea să schimbe apărarea din temelii! Doi jucători de top sunt doriţi în centrul defensivei

Zidane vrea să schimbe apărarea din temelii! Doi jucători de top sunt doriţi în centrul defensivei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are ca prioritate întărirea zonei ofensive, dar Zinedine Zidane nu neglijează nici compartimentul defensiv.

În condiţiile în care Sergio Ramos nu şi-a prelungit încă acordul cu Real Madrid, iar Raphael Varane ar vrea să plece de pe Santiago Bernabeu, Zidane este decis să achiziţioneze doi fundaşi centrali în campania de transferuri viitoare.

Tehnicianul francez a pus ochii pe doi jucători din La Liga. Dacă interesul pentru Pau Torres de la Villarreal este mai vechi, Real Madrid ar fi intrat mai nou şi pe pista Jules Kounde, jucătorul Sevillei, pe care Zidane vrea să-l transfere dacă Varane pleacă de la Madrid.

Apărarea madrilenilor ar putea fi aproape complet schimbată în stagiunea viitoare. Marcelo este şi el aproape de un transfer departe de Santiago Bernabeu, în timp ce David Alaba poate fi înlocuitorul acestuia în primul 11.

Dacă toate aceste mutări se vor concretiza, Real Madrid poate trece de la o defensivă cu Dani Carvajal, Ramos, Varane şi Marcelo, la o apărare formată din Carvajal, Pau Torres, Jules Kounde şi David Alaba.

Pentru Kounde însă, gruparea blanco trebuie să se lupte cu rivalii de la FC Barcelona, dar şi cu alte cluburi importante din Europa precum Manchester City, Manchester United sau Paris Saint Germain.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare