Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Zidul lui Sepsi” Roland Niczuly, peste 100 de meciuri în tricoul echipei sale: „Am fost pe teren la fiecare pagină de istorie” + Cum sună pentru el echipa naţională: „Aştept!” INTERVIU EXCLUSIV

”Zidul lui Sepsi” Roland Niczuly, peste 100 de meciuri în tricoul echipei sale: „Am fost pe teren la fiecare pagină de istorie” + Cum sună pentru el echipa naţională: „Aştept!” INTERVIU EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Niczuly Roland (24 de ani), jucătorul lui Sepsi, este unul dintre cei mai în formă portari din Liga I la ora actuală. Sezonul acesta a fost responsabil pentru multe parade spectaculoase!

”Zidul lui Sepsi” Roland Niczuly, peste 100 de meciuri în tricoul echipei sale: „Am fost pe teren la fiecare pagină de istorie” + Cum sună pentru el echipa naţională: „Aştept!” INTERVIU EXCLUSIV

Crescut la juniorii Universităţii Cluj, Niczuly a ajuns la Sepsi în 2016, când echipa era încă în Liga 2.

Portarul a strâns peste 100 de meciuri la Sepsi, unde a cucerit postul de titular incontestabil. Niczuly a atras multe priviri în Liga I şi de mai multe ori mulţi oamenii din fotbal au ieşit pe posturi să îl laude pentru prestaţia din meciurile din Liga I.

Talentatul portar de la Sf. Gheorghe a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

1. Bună Roland, în sfârşit vacanţă! Un sezon extraordinar pentru Sepsi. Care a fost secretul?

1. Mă bucur de această vacanţă bine meritată, a fost un sezon cu adevărat lung şi încărcat, iar acum mă bucur de fiecare moment petrecut alături de familia mea. A fost, de asemenea, un sezon foarte bun pentru echipa mea şi cred eu că dacă nu eram loviţi de COVID-19, în luna februarie, puteam să obţinem şi mai mult. Secretul a fost un lot foarte bun valoric!

2. Tu eşti la echipa asta de când era la un nivel mai jos. Cum a fost să o vezi în primele 6 anul acesta?

2. Anul acesta se împlinesc 5 ani de când sunt la această echipă şi mă bucur foarte mult că am fost pe teren la fiecare pagină de istorie scrisă de această echipă: promovarea în prima ligă, obţinerea unui loc de play-off, finalul Cupei României şi în acest sezon calificarea în Europa Conference League.

3. Ce are Sepsi faţă de alte echipe din Liga I care o fac să funcţioneze aşa bine?

3. Este o echipă foarte bine organizată admnistrativ, avem un patron şi un preşedinte de mare încredere şi cred că aici avem un plus faţă de celelalte echipe. 

4. Poate anul viitor Sepsi să se lupte la titlu?

4. E greu de spus ce va fi în sezonul viitor, însă un lucru este foarte clar că nouă ne va fi mult mai greu pentru că vom fi băgăţi în seamă de toate echipele după sezonul acesta frumos. Eu, totuşi, sper să ne batem acolo sus!

5. Echipa ta a făcut deja transferuri importante. Cum îi vezi pe noii veniţi?

5. Sper să se integreze cât mai repede în echipă şi să ne ajute la realizarea obiectivelor din sezonul viitor.

6. La Sepsi banii sunt la zi. Cât de mult crezi că contează asta pentru un sportiv?

6. Este un factor extrem de important.. îţi dă o linişte mentală şi te poţi concentra la maxim pe ceea ce ai de făcut pe teren.

7. Revenind la tine. Eşti mulţumit de actualul sezon?

7. Sunt mulţumit pentru că echipa mea a reuşit să îşi atingă obiectivele pe care le aveam.. dar pe plan personal cred că se putea şi mai mult şi îmi doresc şi mai mult sezonul viitor. Îmi propun să fiu sănătos, să fac o pregătire de vară foarte bună şi să îmi ajut echipa cum pot eu mai bine!

8. Te-ai gândit să faci pasul în străinătate?

8. Ca orice fotbalist şi eu la rândul meu m-am gândit să fac la un moment dat pasul în străinătate. Momentan mă simt foarte bine la Sepsi, dar dacă va veni o ofertă bună atât pentru mine cât şi pentru club, de ce nu? Mi se potriveşte campionatul din Spania, Belgia, Olanda şi Franţa.

9. Subiectul naţională. Cum ar suna pentru tine o convocare la naţionala României?

9. Eu sunt în stadiul de aşteptare (râde). Dacă m-ar chema Mirel Rădoi nu aş avea cum să refuz naţionala.. Urmăresc toate meciurile României mereu!

10. Întrebare dificilă. Dacă te-ar convoca naţionala Ungariei şi, în acelaşi timp, a României. La care ai merge?

10. Când mă vor chema voi răspunde la această întrebare (râde)

11. Portarul preferat din străinătate?

11. Idolul meu este Iker Casillas, dar cum el nu mai este jucător activ îmi place foarte mult de Keylor Navas.

  • 600.000 de euro este cota lui Roland Niczuly conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sepsi sf. gheorgheroland niczulyinterviu niczuly 

viewscnt
Articole similare