Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zile decisive! Elias Charalambous, negocieri pentru prelungirea contractului cu FCSB: "Am spus mereu asta"

Zile decisive! Elias Charalambous, negocieri pentru prelungirea contractului cu FCSB: "Am spus mereu asta"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul FCSB, a anunţat că urmează să negocieze cu Gigi Becali prelungirea contractului!

Cipriotul Elias Charalambous a câştigat titlul de campion cu FCSB, echipă pe care o pregăteşte în cuplu cu Mihai Pintilii. Sosit la FCSB la începutul lui 2023, Charalambous are contract cu campioana României până la finalul actualei stagiuni, dar urmează negocieri pentru eventuala prelungire.

Elias Charalambous şi Gigi Becali, la masa negocierilor pentru prelungirea contractului cu FCSB

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj, Elias Charalambous a anunţat că urmează să se pună la masa negocierilor cu Gigi Becali. În plus, antrenorul a reiterat ideea că FCSB are prioritate în ceea ce priveşte eventualele oferte pe care le-ar primi.

”Am spus de fiecare dată că prioritatea pentru mine este să continui aici. Voi avea discuţii în zilele viitoare cu patronul, dar cu siguranţă prima mea opţiune este să rămân aici”, a spus Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB - CFR Cluj, la finalul căruia "roş-albaştri" vor primi titlul şi medaliil de campioni.

Elias Charalambous a strâns 54 de meciuri la FCSB în actualul mandat, cu o medie de două puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbcontractgigi becalisuperligaprelungiri 

viewscnt
Articole similare