Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane a vorbit despre forma lui Eden Hazard. Antrenorul lui Real Madrid are încredere în belgian. "Trebuie să avem răbdare"

Zinedine Zidane a vorbit despre forma lui Eden Hazard. Antrenorul lui Real Madrid are încredere în belgian. "Trebuie să avem răbdare"

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane încă mai are încredere în Eden Hazard. Antrenorul celor de la Real Madrid spune că belgianul nu are suficientă încredere în el şi va mai dura o perioadă până îşi va reveni.

Zinedine Zidane a vorbit despre forma lui Eden Hazard

Antrenorul lui Real Madrid a spus că Eden Hazard nu are suficientă încredere în el. Zinedine Zidane a vorbit ieri (n.r. joi), după meciul pierdut de Real în semi-finala Supercupei Spaniei, despre situaţia belgianului la club şi despre forma sa de când acesta a fost adus de la Chelsea.

În semi-finala din Supercupa Spaniei pierdută de Real în faţa celor de la Athletic Bilbao cu scor 1-2, Hazard nu a avut un joc prea bun. Belgianul a avut doar un şut pe poartă şi o rată a paselor de 91%.

Chiar dacă în ultima perioadă numărul 7 al "Galactcilor" nu a reuşit să se impună în echipă şi să revină la forma foarte bună pe care a avut-o la Chelsea, Zidane încă mai are încredere în el că poate să aibă din nou evoluţiile foarte bune cu care ne-a obişnuit.

"El trebuie să-şi recapete încrederea, să joace un joc grozav sau să înscrie un gol, doar pentru a face ceva diferit.

"Ştim ce jucător grozav este şi trebuie să fim răbdători cu el, deoarece lucrează din greu. Suntem în spatele lui şi trebuie să-i acordăm timp.

"Fanii vor să vadă cea mai bună versiune a lui Eden, aşa că trebuie să avem răbdare. Ne ţinem de el şi el chiar vrea să intensifice. Dar astăzi nu a fost doar Eden, suntem cu toţii împreună.", a declarat Zidane.

Hazard a venit de la Chelsea la Real Madrid în 2019, iar pentru el s-a achitat suma de 115 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer făcut în istoria Realului. Pentru "Galatici", belgianul a marcat doar 3 goluri şi a oferit 7 pase de gol în 32 de partide.

Fotbalistul trecut şi pe la Lille s-a confruntat cu numeroase accidentări de când a ajuns în Madrid, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care nu a reuşit încă să confirme la noua echipă.

Eden este evaluat la 50 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt, iar la momentul transferului său acesta era cotat la 150 milioane de euro.

Afla mai multe despre: hazard zidane real madrid 

viewscnt
Articole similare