Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane are patru fundaşi francezi pe lista sa de achiziţii de la Real Madrid

Zinedine Zidane are patru fundaşi francezi pe lista sa de achiziţii de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, Zinedine Zidane şi-a delegat colaboratorii să urmărească în ultima vreme, evoluţiile a patru fundaşi francezi.

Dincolo de interesul clubului Real Madrid pentru Pau Torres, fundaşul central al echipei Villarreal, gruparea blanco are scouterii ocupaţi să observe patru fundaşi selectaţi de Zinedine Zidane, scrie presa spaniolă. Toţi sunt francezi şi pot reprezenta soluţii abia pentru sezonul viitor, mai scrie presa de la Madrid.

Dayot Upamecano este primul dintre ei. Fundaşul central de la RB Leipzig este de altfel şi prima opţiune a antrenorului Zinedine Zidane pentru a întări o defensivă care ar putea rămâne fără Sergio Ramos, odată ce căpitanul va alege să se retragă. Upamecano este şi cel mai bine cotat dintre fotbaliştii monitorizaţi de Zidane şi reprezintă deja o certitudine la nivel înalt.

Kounde de la FC Sevilla este a doua opţiune a lui Zidane. Un fotbalist care se apără foarte bine, este extrem de rapid şi controlează perfect mingea. În ciuda înlălţimii sale (1.78 m), Kounde este unul dintre cei mai buni fundaşi ai sezonului în Europa şi va fi monitorizat în continuare de Zinedine Zidane.

William Saliba este numele fundaşului la care puţină lume se gândeşte că ar putea ajunge la Real Madrid. Are doar 8 meciuri pentru St Etienne in Ligue 1, iar din vară revine la Arsenal. Zidane îl stie însă pe francezul de numai 18 ani foarte bine şi a primit recomandări excelente pentru el. Real Madrid e gata să-l transforme în "noul Varane" şi ar putea plăti 30 de milioane de euro pentru el, la cererea antrenorului său. Momentan, spaniolii scriu că Saliba este doar monitorizat de Real Madrid.

Robin Le Normand este ultimul nume monitorizat de Zidane. Fundaşul francez crescut de Brest a ajuns în 2016 la Real Sociedad, dar a jucat pentru echipa secundă timp de trei ani. La 23 de ani joacă titular pentru basci şi este un fundaş destul de interesant. Are deja 45 de meciuri în La Liga şi avantajul adaptării la fotbalul spaniol îl poate ajuta pentru o acomodare mai rapidă. Şi el va fi monitorizat în continuare de staff-ul lui Zidane.

Afla mai multe despre: zinedine zidaneupamecanokounde 

viewscnt
Articole similare