Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane are propunerea pe masă. Florentino Perez vrea să-i prelungească acordul până în 2024! Ce i-ar fi propus preşedintele

Zinedine Zidane are propunerea pe masă. Florentino Perez vrea să-i prelungească acordul până în 2024! Ce i-ar fi propus preşedintele

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Zinedine Zidane îşi va prelungi, cel mai probabil, contractul cu Real Madrid.

Chiar dacă nu vorbeşte deschis despre viitorul său, Zidane s-a declarat fericit la Real Madrid. Cel puţin pentru moment, pentru că tehnicianul francez ar fi insistat pentru câteva condiţii importante pentru a-şi da acceptul să rămână pe Santiago Bernabeu, scriu spaniolii.

Se pare că multe dintre ele ar fi fost îndeplinite de Florentino Perez, astfel că tehnicianul francez ar urma să rămână la Real Madrid.

El Confidencial avansează chiar propunerea pe care Perez i-o va face oficial lui Zidane, care presupune o prelungire a contractului până în 2024 şi putere totală de decizie în privinţa transferurilor. Aceasta din urmă ar fi fost una dintre condiţiile puse de Zidane, susţin jurnaliştii de la El Chiringuito.

Tema prelungirilor de contracte ale fotbaliştilor Sergio Ramos, Lucas Vazquez şi Luka Modric este prioritară pentru tehnicianul francez, care se prea poate să fi inclus între condiţiile sale pentru prelungirea acordului, inclusiv această dorinţă.

În ceea ce priveşte transferurile, Kylian Mbappe, de la Paris Saint Germain este principala ţintă. ”Florentino Perez nu se poate arăta deranjat de dorinţa tehnicianului pentru că Mbappe este şi marele său obiectiv” mai scrie presa iberică, care notează că pentru Zidane, noua aventură la Real Madrid poate fi atât o provocare, cât şi proiectul carierei sale.

Zidane a scris istorie pentru Real Madrid

Zinedine Zidane se află la cel de-al doilea mandat ca antrenor principal pe Estadio Santiago Bernabeu. Primul dintre ele a fost între ianuarie 2016 şi mai 2018, perioadă în care Zidane a câştigat 105 din cele 149 de meciuri disputate ca antrenor. Antrenorul a cucerit de trei ori UEFA Champions League la rând şi un titlu de campion al Spaniei în 2016-2017. În total, în primul mandat, Zidane a câştigat 11 trofee ca antrenor principal.

Francezul a revenit la cârma echipei blanco pe 11 martie 2019. A disputat încă 103 meciuri ca antrenor principal, câştigând 64 dintre ele şi pierzând 19. A cucerit titlul de campion al Spaniei stagiunea trecută, deşi în al doilea său mandat pe Bernabeu a fost lipsit de Cristiano Ronaldo, omul alături de care a scris istorie în primul său mandat.

Ca jucător al Realului, Zidane a cucerit de asemenea UEFA Champions League în stagiunea 2001-2002, dar şi titlul de campion al Spaniei în 2002-2003. Este câştigător al Supercupei Spaniei în două rânduri, al Cupei Intercontinentale şi al Supercupei UEFA, de asemenea ca jucător la Real Madrid, în perioada galactică.

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare