Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane are şanse mici să mai rămână la Real Madrid. Pochettino şi Raul favoriţi pentru a prelua postul de antrenor al "Galacticilor"

Zinedine Zidane are şanse mici să mai rămână la Real Madrid. Pochettino şi Raul favoriţi pentru a prelua postul de antrenor al "Galacticilor"

Real Madrid

Comentarii

Zidane are şanse mici să mai rămână la Real după ce Madrid a pierdut în Champions League cu 2-0 împotriva celor celor de la Shakhtar şi riscă să ajungă pentru prima dată în istorie în Europa League.

Înlocuitorul lui Zinedine Zidane

Coform Marca, Pochettino este varianta numărul 1 pentru Real Madrid. Conducerea clubului este gata să-i ofere argentinianului postul de antrenor al "Galacticilor". Mauricio nu a negat dorinţa de a lucra cu Real Madrid, iar cum fostul antrenor al lui Tottenham este disponibil, colaborarea între cele două părţi nu ar fi una complicată.

Raul ar mai putea fi o variantă pentru Real. Fosta legendă a Madrilenilor, este actualul antrenor al echipei de la Castilla şi acesta face o treabă bună acolo.

Cu toate că sunt multe speculaţii cu privire la viitroul lui Zidane la Real, acesta a dezminţit faptul că va pleca prea curând, chiar dacă "Galacticii" au suferit o înfrângere mare în Champions League împotriva lui Shakhtar Donetsk.

"Nu voi demisiona, nu ar fi de folos. Am fost foarte buni în prima repriză, dar ne-au lipsit golurile. Presam bine, jucam bine... Mingea nu a vrut să intre. Am avut şanse, am avut bară, apoi totul s-a complicat. Sunt puternic şi am de gând să dau totul. Cred că meritam să câştigăm. Am avut şanse. Nu putem lăsa capul jos. Când ai o serie proastă, trebuie să continui. Este o serie proastă în ceea ce priveşte rezultatele, dar trebuie să continuăm. A fost o finală. Ne-am pregătit bine, dar mingea nu a intrat. Avem un joc de câştigat şi trebuie să mergem mai departe", a spus Zidane la Kiev, potrivit marca.com.

Afla mai multe despre: zinedine zidane real madrid mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare