Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane este uimit de golul pe care l-a dat Ferland Mendy, în partida contra Atalantei. "Loveşte mai tare cu dreptul decât cu stângul"

Zinedine Zidane este uimit de golul pe care l-a dat Ferland Mendy, în partida contra Atalantei. "Loveşte mai tare cu dreptul decât cu stângul"
Comentarii

Antrenorul Zinedine Zidane a declarat că echipa lui, Real Madrid, nu a făcut un meci mare, miercuri, cu Atalanta, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Zinedine Zidane este uimit de golul pe care l-a dat Ferland Mendy

Real Madrid a învins-o pe Atalanta cu scor 0-1 în optimile Champions League. La finalul partidei, antrenorul "galacticilor", Zinedine Zidane a vorbit despre partida câştigată împotriva italienilor. Tehnicianul francez nu a fost mulţumit de meciul făcut de fotbaliştii săi, dar este bucuros de victoria obţinută şi crede că în retur Real va face un meci mai bun, care va decide concret avansarea madrilenilor în următoarea fază a Ligii Campionilor.

"Nu am făcut un meci mare. Nu am putut găsi spaţiile, am încercat, dar nu am reuşit. Dar este un rezultat bun, am înscris un gol în deplasare şi nu am primit niciunul...Dar există întotdeauna meciul retur, deci această optime de finală rămâne deschisă. Va trebui să facem un meci mare în retur pentru a ne califica.

Odată cu eliminarea, planul s-a schimbat clar. Era prevăzut ca Isco să joace. Ştiam că ei evoluează cu trei în apărare, aşa că ceea ce ne doream era să-l punem pe Isco între linii şi să căutăm adâncimea cu viteza lui Vini (Vinicius) şi Marco (Asensio). Dar a fost un joc total diferit după eliminare.", a declarat Zidane, potrivit celor de la lequipe.fr.

Zinedine Zidane a mai vorbit şi despre golul superb dat dinafara careului de Mendy, care şutat extraordinat cu dreptul, el fiind un fundaş lateral de picior stâng. 

"Da, a fost o acţiune dorită, dar nu Ferland (n.r. - Mendy) era cel care trebuia să tragă (n.r. - râde). Dar, în final, Ferland a marcat cu dreptul, aşa că este foarte bine. Piciorul drept îl are de mult timp. Loveşte mai tare cu dreptul decât cu stângul. Piciorul stâng este mai precis, dreptul, mai puternic.", a mai spus antrenorul celor de la Real Madrid.

Real Madrid a învins-o pe Atalanta, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Fotbalistul care a dat gol pentru Real Madrid a fost fundaşul stânga, Ferland Mendy, în minutul 86. Cei de la Atalanta au rămas în 10 din minutul 18, atunci când Freuler a fost eliminat pentru un fault dur, în poziţie de ultim apărător.

Returul va avea loc pe 16 martie la Madrid, iar partida va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1. 

 

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare