Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane, infectat cu COVID-19! Anunţ oficial făcut de Real Madrid

Zinedine Zidane, infectat cu COVID-19! Anunţ oficial făcut de Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul lui Real Madrid, are COVID-19. Clubul de pe Santiago Bernabeu a anunţat, vineri, într-un comunicat oficial.

Zidane continuă să primească veşti proaste, după zvonurile conform cărora e aproape de a fi înlocuit pe banca lui Real Madrid.

"Real Madrid informează faptul că Zinedine Zidane, antrenorul nostru, a fost testat pozitiv la COVID-19!", se arată într-un comunicat oferit presei de Real Madrid.

Scaunul lui Zindane se clatină!

Real Madrid nu merge deloc bine în ultima perioadă de timp, nici în campionat, nici în Cupa Spaniei, de unde a fost eliminată de Alcoyano (1-2), iar Zinedine Zidane are zilele numărate pe "Santiago Bernabeu".

Forma slabă a Realului ar putea duce la înlocuirea lui Zinedine Zidane, a aflat presa din Spania, care înaintează şi două variante de înlocuirea a frncezului căruia "i s-a terminat ciclul" la echipa blanco. OK Diario scrie că Florentino Perez, preşedintele Realului, are două variante de înlocuire a antrenorului francez. Potrivit sursei citate, Julian Nagelsmann, antrenorul lui RB Leipzig, şi Maximiliano Allegri, liber de contract, sunt variantele pe care le are Perez la îndemână.

Afla mai multe despre: zinedine zidanecovid-19oficial 

viewscnt
Articole similare