Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane l-a ales pe cel mai bun antrenor al lumii: "Sunt o mulţime de antrenori de top, dar el este numărul unu"

Zinedine Zidane l-a ales pe cel mai bun antrenor al lumii: "Sunt o mulţime de antrenori de top, dar el este numărul unu"
Comentarii

Zinedine Zidane, tehnicianul echipei Real Madrid, îl laudă pe antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, înaintea meciului direct de miercuri seară.

În cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului dintre Real Madrid şi Manchester City, tehnicianul francez a fost întrebat dacă Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume.

"A demonstrat-o la Barcelona, Bayern Munchen şi Manchester City. Sunt o mulţime de antrenori (n.r. - de top), dar cred că el este (n.r. - cel mai bun).  Ceea ce a reuşit Guardiola ca antrenor ne inspiră, dar nu ne este teamă. Am petrecut o perioadă de timp cu el în perioada Bayern şi am învăţat multe de la el", a fost replica lui Zinedine Zidane.

Totuşi, Zizou a precizat că "este Real Madrid vs. Manchester City, nu Zidane vs. Guardiola. Oamenii vor să vadă un meci de fotbal între Madrid şi City. Este un meci atractiv".

Real Madrid - Manchester City, miercuri, ora 22:00, Telekom Sport 1

Meciul dintre Real Madrid şi Manchester City, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, este programat să se dispute miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare