Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane se întoarce! Surpriză de proporţii legată de destinaţia tehnicianului francez. Salariul monstruos pe care îl va încasa

Zinedine Zidane se întoarce! Surpriză de proporţii legată de destinaţia tehnicianului francez. Salariul monstruos pe care îl va încasagalerie foto
Comentarii

Zinedine Zidane (46 de ani) este aproape de revenirea în fotbalul mare. Cel puţin asta susţine presa engleză, care anunţă o destinaţie surpriză pentru antrenorul ultimilor ani în Europa.

Dorit de Manchester United din vară, Zinedine Zidane pare într-adevăr aproape de Premier League. Dar nu Old Trafford ar urma să fie destinaţia sa, ci Stamford Bridge! Asta anunţă cotidianul britanic The Sun în ediţia sa de astăzi, sursă care susţine că francezul va purta primele discuţii personal cu Roman Abramovich.

Miliardarul care patronează ”The Blues” a fost profund nemulţumit de Maurizio Sarri după umilitorul eşec suferit în campionat, 0-6 cu Manchester City. Atât de nemulţumit, încât se pare că rusul este decis să-l lase până în vară, când îi va propune rezilierea contractului.

Împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură? Zizou, mutare strategică

Numele lui Zidane la Chelsea a apărut de nicăieri. Abramovich pare însă să-şi fi calculat fiecare pas. Numirea lui Zinedine Zidane ar avea un dublu impact, susţin englezii. În primul rând, Chelsea ar aduce unul dintre cei mai râvniţi antrenori din lume, triplu câştigător de Uefa Champions League cu Real Madrid.

În al doilea rând, Zidane pare cheia ecuaţiei Eden Hazard. Belgianul vrea să plece de pe Stamford Bridge şi refuză prelungirea contractului cu Chelsea de mai bine de 7 luni încoace. Cu toate că ar urma să fie cel mai bine plătit fotbalist din Anglia, Hazard a ezitat să semneze un nou acord, pentru că speră să plece din vară la Real Madrid.

Venirea lui Zidane ar putea schimba total viziunea fotbalistului belgian. Hazard îl admiră pe Zidane, pe care l-a numit idolul copilăriei sale. Mai mult decât atât, Zidane îi apreciază şi el pe Eden Hazard, pe care se spune că l-a solicitat la Real Madrid şi despre care la un moment dat a spus că este între primii 3 fotbalişti ai lumii.

Abramovich pregăteşte un salariu colosal

Englezii cred că Roman e dispus să facă totul pentru a-l aduce pe Zidane. Pentru asta, rusul e gata să-i ofere un contract pe 4 sezoane, cu un salariu anual de 19 milioane de euro, anunţă şi Espn.

În total, 100 de milioane de euro împărţiţi astfel: salariu stagional de 19 milioane de euro şi primă de instalare de 24 de milioane de euro.

Zizou ar deveni astfel printre cei mai bine plătiţi antrenor din lume.

  • 9 trofee a câştigat Zinedine Zidane la Real Madrid ca antrenor
  • 3 Uefa Champions League la rând a adus Realului
  • 1 titlu de campion a câştigat în Spania

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zinedine zidanechelsearoman abramovich 

viewscnt
Articole similare