Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo vor face din nou echipă. La ce club se vor reîntâlni cele două legende ale fotbalului

Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo vor face din nou echipă. La ce club se vor reîntâlni cele două legende ale fotbalului
Comentarii

Zinedine Zidane ar putea să se întoarcă la Juventus. Antrenorul francez va colabora din nou cu Cristiano Ronaldo, dacă Andrea Pirlo va pleca de la "Bătrâna Doamnă".

Juventus nu este a avut un sezon foarte bun în Serie A sub comanda lui Andrea Pirlo şi se pare că îi caută italianului un înlocuitor. 

Zinedine Zidane şi Cristiano Ronaldo vor face din nou echipă. La ce club se vor reîntâlni cele două legende ale fotbalului

Campioana Italiei din ultimii 9 ani este în acest moment pe locul 3 în campionat şi se află la 10 puncte de primul loc, care este ocupat de Inter, iar şansa ca Juve să ia din nou titlul este destul de mică.

În acest sezon, "Bătrâna Doamnă" nu a reuşit să îşi atingă obiectivele importante, iar unul dintre eşecurile cele mai grele a fost faptul că FC Porto i-a eliminat din optimile UEFA Champions League.

Se pare că schimbarea pentru un viitor sezon mai bun, ar veni de pe banca tehnică, iar Juve se gândeşte serios să îl aducă pe Zinedine Zidane de la Real Madrid, deoarece Andrea Pirlo nu reuşeşte să facă faţă presiunilor clubului şi anul acesta nu a reuşit să îşi mărească şansele pentru a rămâne în cursa unui trofeu important. Urmează ca "bianconerii" să evolueze în finala Cupei Italiei, împotriva Atalantei, singurul trofeu pe care Pirlo l-ar putea aduce grupării torineze.

Potrivit AS, Juventus ar urma să renunţe la serviciile lui Andrea Pirlo în vară şi acum au făcut o prioritate din semnarea cu Zinedine Zidane, care ar face din nou echipă cu Cristiano Ronaldo din următorul sezon.

Planul lui Juventus pentru sezonul următor 

În ciuda a ceea ce a scris presa, vicepreşedintele clubului, Pavel Nedved, a declarat pentru DAZN, că Andrea Pirlo va mai rămâne la Juventus şi că face parte din planurile de viitor ale clubului.

"Pirlo este şi va fi antrenorul Juventus, asta este 100% sigur.

Ne-am angajat la un proiect cu Andrea, ştiind că vor exista dificultăţi. Am vrut ca echipa să aibă un parcurs mai bun de atât, dar nu am reuşit. A fost un sezon dificil din toate punctele de vedere.

Noi suntem foarte calmi. Cred că suntem pe drumul cel bun şi vom continua aşa. El (Pirlo) are toate şansele să devină un antrenor mare.", a declarat Pavel Nedved.

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare