Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua decisivă pentru Alexa la Astra: "Când faci compromisuri ca antrenor eşti terminat! Sunt sincer, iau în calcul să plec de la Călăraşi"

Ziua decisivă pentru Alexa la Astra: "Când faci compromisuri ca antrenor eşti terminat! Sunt sincer, iau în calcul să plec de la Călăraşi"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Ioan Niculae a schimbat obiectivul, de la locurile 1-3 la evitarea retrogradării, iar soarta lui Mulţescu se decide astăzi. Primul pe listă e Dan Alexa, antrenorul Dunării.

Acesta se va întâlni azi cu oficialii de la Giurgiu, iar dacă va ajunge la un acord îşi va rezilia acordul cu cei de la Călăraşi. Mai mult, şi Dani Coman, preşedintele Astrei, ia în calcul să plece de la echipă.

"Am mai spus, vreau o echipă care să se bată pentru trofee şi, răspund sincer, da, iau în calcul să plec! Luni mă voi vedea cu cei de la Călăraşi, trebuie să fie şi ei de acord în cazul în care voi ajunge la un numitor comun cu cei de la Astra", a spus Alexa.

Într-un interviu pentru GSP, Alexa a mai declarat: "Sunt o mulţime de probleme pe care le ai de rezolvat. Nu trebuie să faci compromisuri pentru că pierzi vestiarul, pierzi din credibilitate şi respect. Dacă faci compromisuri, o să fie foarte greu. Când pierzi din credibilitate şi din respect, pierzi foarte mult, cred că pierzi cam tot! Un antrenor trebuie să-i explice patronului deciziile şi să-l facă să înţeleagă. Dacă patronul se bagă peste antrenor o face pentru că nu are încredere în el. Iar atunci nu mai ai cum să eviţi ruptura".

Afla mai multe despre: dan alexadunarea calarasiplecaritransferuriastra 

viewscnt
Articole similare