Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua decisivă pentru Gardoş! Semnează în Ungaria sau pleacă în Turcia cu Poli Iaşi

Ziua decisivă pentru Gardoş! Semnează în Ungaria sau pleacă în Turcia cu Poli Iaşi

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Gardoş ar putea ajunge la Poli Iaşi. A confirmat-o chiar fostul fundaş de la FCSB şi U Craiova, dar şi actualul antrenor al moldovenilor, Flavius Stoican. Dar acesta mai are o ofertă din Ungaria, unde e aşteptat să dea un răspuns astăzi.

"Aşteptăm răspunsul lui Gardoş la oferta noastră. Ne-a spus că joi va decide ce va face. Are oferte şi din Ungaria. Dacă nu merge acolo, vine la Iaşi. Cu clubul lui, Craiova, am discutat, nu cred că vor fi probleme. Antrenorul Flavius Stoican a zis iniţial că va conta pe 24 de jucători, s-ar putea să fie mai mulţi. Joi decidem lista celor care merg în Antalya", a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie.

"Am avut discuţii şi cu oficialii clubului Craiova şi cu jucătorul. Ne-am exprimat dorinţa de a veni Florin Gardoş. Important e ca el să vină cu sufletul. Eu am nevoie de oameni care vin cu sufletul la această echipă.  Este un jucător pe care eu îl doresc, dar să vedem dacă vrea şi el să vină la Iaşi", a explicat şi Flavius Stoican, antrenorul echipei Poli Iaşi. 

 

 

 

Afla mai multe despre: gardospoli iasicraiovaoferta 

viewscnt
Articole similare