Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua în care Mourinho a arătat cine e de fapt! A dezvăluit ce i-a spus celui mai mare rival din fotbal după revenirea incredibilă

Ziua în care Mourinho a arătat cine e de fapt! A dezvăluit ce i-a spus celui mai mare rival din fotbal după revenirea incredibilă

Premier League

Comentarii

Considerat de mulţi arogant şi văzut drept un tip conflictual, Jose Mourinho a dat dovadă că poate fi şi altfel şi nu puţini au fost surprinşi urmărind secvenţele de la finalul partidei Manchester City - Manchester United, scor 2-3, când "Specialul" s-a întreţinut amical cu Pep Guardiola.

Manchester United i-a răpit lui City şansa de a sărbători câştigarea titlului chiar de aseară şi în faţa marii rivale, însă Mourinho a dat dovadă de mult fair-play şi bun simţ după meci şi a vorbit la superlativ despre omul considerat cel mai mare rival al său din lumea fotbalului.

City ar fi devenit matematic campioană dacă o învingea pe United. Trupa lui Guardiola a condus cu 2-0 la pauză, însă United a revenit incredibil în partea secundă şi s-a impus cu 3-2. Astfel, deznodământul se amână în Premier League, însă e clar pentru toată lumea că City se poate considera deja campioană, având un avans de 13 puncte în ciuda înfrângerii de aseară.

"Merită titlul! Nu ne-au dat nicio şansă!"


Jurnaliştii englezi au vrut să afle de la Mourinho ce i-a transmis acesta lui Pep după confruntarea directă, una extrem de tensionată, iar portughezul a avut cuvinte mari despre rivalii săi.

"L-am felicitat pentru titlu. Au fost frustraţi pentru că doreau să-l câştige de astăzi, pentru că îl merită!

Au mai multe puncte decât toată lumea şi nu au dat nicio şansă nimănui! Numărul de puncte cu care City va urma să câştige reflectă cu cât au fost ei mai buni decât ceilalţi!

Putem să-i prindem la anul? Trebuie să muncim şi să vedem daca va fi posibil
", a declarat Jose Mourinho la final.

Reacţia e una surprinzătoare măcar prin prisma faptului că între Mourinho şi Guardiola au existat multe schimburi dure de replici în trecut, dar şi în acest sezon şi chiar înainte de meci tehnicianul spaniol a lansat mai multe zvonuri prin care lăsa să se înţeleagă că francezul Paul Pogba şi-ar fi dorit să se transfere la City în iarnă.
 

Afla mai multe despre: guardiolamourinho 

viewscnt
Articole similare