Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua şi ceremonia. Simona Halep a primit din partea Arhiepiscopului Tomisului distincţia "Crucea Sfântului Apostol Andrei"

Ziua şi ceremonia. Simona Halep a primit din partea Arhiepiscopului Tomisului distincţia "Crucea Sfântului Apostol Andrei"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a primit marţi dimineaţă, din partea Înalt Prea Sfinţitului Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, distincţia eparhială pentru mireni “Crucea Sfântului Apostol Andrei”. Sportiva a spus este onorată şi emoţionată să primească această distincţie, afirmând că mereu se închină şi crede că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic.

Simona Halep a venit la ceremonie însoţită de tatăl ei, a intrat în catedrală cu un buchet de flori, a sărutat o icoană, după care a mers lângă Arhiepiscopului Tomisului. Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a afirmat că Simona Halep este un nume care şi-a câştigat valoare din credinţă şi stăruinţă.

“Simona Halep nu este un nume obişnuit, este un nume care şi-a câştigat valoare prin credinţă, prin stăruinţă, prin toată osteneala. Iată Sfântul Apostol Pavel,care este cel mai mare apostol, apostolul neamurilor, atât de frumos vorbeşte despre cei ce se întrec la jocuri şi zice: dacă aceia aleargă pentru o cunună care se veştejeşte cu cât mai mult noi, creştinii, trebuie să alergăm pentru o cunună care nu se veştejeşte. Sper că dumneavoastră, pe lângă această cunună, de cea mai bună tenismenă a lumii, veţi primi şi cununa cea mare. Şi pentru ca să aveţi curaj să alergaţi şi pentru a doua cunună, cununa cea neveştejită, vă oferim Crucea Sfântului Apostol Andrei, Crucea Dobrogei”, a spus Arhiepiscopul Tomisului. 

“Mulţumesc foarte mult pentru această distincţie. Sunt onorată să vă cunosc Înalt Prea Sfinţia Voastră, pe toată lumea. Este o onoare şi sunt foarte emoţionată de această distincţie, mereu mă închin şi cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul Lui nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor şi să ne ajute Dumnezeu pe toţi!”, a spus Simona Halep.

 

Afla mai multe despre: simona halepbisericaarhiepiscopului tomisului 

viewscnt
Articole similare