Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua şi plecarea de la Dinamo. Încă un jucător de bază a ajuns la capătul răbdării. "Au adus o mulţume de familii în genunchi"

Ziua şi plecarea de la Dinamo. Încă un jucător de bază a ajuns la capătul răbdării. "Au adus o mulţume de familii în genunchi"

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul venezuelean Alexander Gonzalez (28 de ani) nu a mai suportat situaţia de la Dinamo şi şi-a făcut bagajele. Fotbalistul a răbufnit pe pagina personală de Instagram.

Fotbalistul cu 50 de meciuri în naţionala statului Venezuela este în aceeaşi situaţie precum colegii săi - neplătit de trei luni şi jumătate. Promisiunile nerespectate ale spaniolilor sunt considerat gesturi inumane, care au produs multă amărăciune în familiile jucătorilor, după cum recunoaşte şi fundaşul dreapta.

Alexander este al patrulea fotbalist care pleacă de la Dinamo în ultimele zile, după Borja Valle, Isma Lopez şi Rene Hinojo.

"Agentul meu a primit un apel, la sfârşitul lunii august, pentru un interes de la unul dintre cele mai mari cluburi din România. A durat doar trei zile pentru a fi în România, totul părea să meargă destul de bine. Ne-au oferit un contract acceptabil şi condiţii bune.

Mi-au oferit un an, am cerut doi, pentru că am doi copii şi am nevoie de stabilitate pentru ei. Când am ajuns aici, au început să-mi povestească despre un proiect, care a devenit ceva total fals, nu există nimic.

O mulţime de minciuni. Ne-au dat nişte maşini jenante, au promis zilnic că le vor schimba, dar au trecut trei luni şi nu s-a întâmplat nimic. Au promis un stadion nou, o bază nouă de pregătire, ne-au spus că urma să jucăm provizoriu pe Arena Naţională, în timp ce se efectuează lucrările de renovare la stadion.

Problema este că am semnat pe doi ani, iar în patru luni nu mi-am primit niciodată salariul. Problema e că nu numai eu am fost înşelat, ci şi colegii mei, jucătorii, antrenorii, personalul medical, angajaţii clubului, toţi, care sunt destul de afectaţi de această situaţie.

În cele trei luni în care am fost eu aici, am avut puţine rezultate bune. În ultimele meciuri din acest an, am început să câştigăm. Am avut o mulţime de griji încă din prima lună, pentru că jucătorii care erau aici de câţiva ani aveau restanţe, aşa că a devenit un mediu destul de dificil.

Jucătorii au început să depună memorii la FIFA pentru a deveni liberi şi a fi plătiţi. Au fost săptămâni triste şi grele. Doi dintre prietenii mei au plecat, într-o altă zi a plecat medicul, apoi maseurul, apoi bucătarii.

E foarte greu de văzut un club aşa mare scufundat astăzi în atât de multe probleme. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am copii mici şi nu înţeleg absolut nimic din ce se întâmplă. Cel mai rău lucru care poate fi făcut unui om este să-l transferi într-o altă ţară, cu tot ceea ce presupune acest lucru, şi să nu-i dai niciun euro atât timp. Este o ţară unde, dacă te uiţi pe internet, salariul minim este de 600 de euro.

Sunt lucruri absolut inumane. Să te joci cu viaţa oamenilor este cel mai rău lucru pe care îl poţi face. Au adus o mulţime de familii în genunchi fără să se gândească că au transformat totul în promisiuni eterne şi într-un mediu total ostil", a explicat Gonzalez, pe Instagram.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare