Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua şi scandalul la Iaşi! Dezvăluiri de senzaţie: "L-au forţat pe Andrei Cristea să plece! Devenise incomod şi avea personalitate"

Ziua şi scandalul la Iaşi! Dezvăluiri de senzaţie: "L-au forţat pe Andrei Cristea să plece! Devenise incomod şi avea personalitate"

CSM Poli Iași

Comentarii

Florin Prunea, fostul preşedinte al celor de la Poli Iaşi, susţine că Andrei Cristea a fost forţat să plece de la echipă în această iarnă. Atacantul a avut o ofertă concretă de la FCSB, dar oficialii din Copou au decis ca Andrei să ajungă la Craiova.

"Era unul dintre cei trei rămaşi din vechea gardă şi devenise incomod. Avea personalitate, este de departe cel mai important jucător al Iaşului de după ’89, avea priză la public, primarul discuta cu el, se vorbea că va fi viitorul preşedinte al clubului. Au început cu amenda, au fost tot felul de şicane. În loc să facă orice sacrificiu pentru a ţine inima echipei, care era un model pentru tineri şi suporteri, l-au alungat! 

Puteau să ia exemplu de la mine, ştii cât de greu l-am adus pe Andrei la Iaşi, pentru a reconstrui echipa în jurul lui. Scopul a fost atins. Nu se gândesc la viitor, ci să controleze uşor un vestiar făcut pe relaţii, fini sau ce mai e pe acolo, decât pe valoare. O mână se spală pe alta, Poli e o afacere de familie acum, se fac servicii reciproce", spune Prunea.

Acesta trage un semnal de alarmă şi despre ceea ce se întâmplă la nivelul conducerii: "Mă sună lumea din club, din Iaşi, mă îngrozesc de ce aud! Minciunile neruşinate nu mă mai surprind. Ştiu ce oameni sunt acolo. Oameni care atunci când ştiau că Poli e în dificultate au cerut dublarea salariilor. Nici să mintă nu ştiu. Preşedintele Ambrosie spune că Burlacu şi Gardoş pot fi luaţi gratis în vară de la Craiova, antrenorul Stoican spune că nu e adevărat. Ambrosie spune că Antohi e vinovat de contractul de asociere încheiat cu Horia Sabo, când toată lumea ştie că el şi primarul Chirica au negociat".

Afla mai multe despre: poli iasicraiovascandalproblemeflorin punea 

viewscnt
Articole similare