Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua şi transferul la Dinamo. Cosmin Matei a acceptat propunerea venită din Ştefan cel Mare

Ziua şi transferul la Dinamo. Cosmin Matei a acceptat propunerea venită din Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo s-a înţeles şi cu fotbalistul Cosmin Matei (29 de ani).

Şefii lui Dinamo profită de ultimele zile în care se mai pot face transferuri în Liga I şi l-au transferat pe Cosmin Matei.

Matei a evoluat ultima dată la Farul Constanţa şi este pregătit să sosească în Ştefan cel Mare, aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de miercuri

Crescut de Farul, Matei a mai jucat la FCSB, Astra, Atromitos, Genclerbirligi, NK Istra şi Viitorul. Cosmin Matei a mai evoluat la Dinamo între 2012 şi 2016.

La Dinamo, mijlocaşul cu două meciuri pentru echipa naţională a României are 124 de meciuri, 21 de goluri şi 17 pase decisive.

Dinamo are doi portari pe lista de transferuri

Dinamo Bucureşti a scăpat de interdicţia la transferuri şi a început să concretizeze interestul pentru jucătorii pe care-i aşteaptă de luni bune în lot. Alb-roşii au oficializat mutările lui Răzvan Popa şi Constantin Nica şi au făcut o listă lungă de transferuri. Pe aceasta se află şi doi portari experimentaţi, Costel Pantilimon şi Plamen Iliev. 

Sursele Telekom Sport susţin că Dinamo Bucureşti l-a pus pe Costel Pantilimon, din nou, pe lista de transferuri, pentru a veni sub comanda lui Dario Bonetti. Portarul e o variantă low-cost, în condiţiile în care va veni gratis, dacă cele două părţi se înţeleg în privinţa salariului.

Al doilea portar de pe listă este Plamen Iliev, liber de contract şi el, după plecarea de la Ludogoreţ, pe finalul lunii august. El poate reveni în România după doi ani, după ce s-a despărţit de Astra Giurgiu, unde a devenit unul dintre cei mai apreciaţi străini din prima ligă. 

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de echipa din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate

Afla mai multe despre: dinamocosmin matei,  

viewscnt
Articole similare