Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua Z pentru CFR Cluj! Iuliu Mureşan este ca şi plecat de la CFR Cluj! Preşedintele nu a venit la meciul din această seară

Ziua Z pentru CFR Cluj! Iuliu Mureşan este ca şi plecat de la CFR Cluj! Preşedintele nu a venit la meciul din această seară

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este în pragul unui nou cutremur, după un start de campionat cu multe frământări, în care ardelenii au schimbat antrenorul principal după doar trei partide.

UPDATE | Iuliu Mureşan nu este prezent la meciul pe care CFR Cluj îl joacă în această seară împotriva celor de la U Craiova, în Liga I. Acesta lipsea foarte rar de la partidele campionilor de pe teren propriu iar această absenţă confirmă zvonurile care anunţau că preşedintele clubului din Ardeal în ultimul deceniu şi jumătate a fost îndepărtat de la echipa vişinie. Se pare că soarta lui Mureşan a fost decisă în urma unor şedinţe care au avut loc la club în această dimineaţă. 


Şefii grupării din Gruia analizează serios varianta demiterii lui Iuliu Mureşan din funcţia de preşedinte, nemulţumiţi de modul în care a fost gestionată situaţia la club, după câştigarea titlului.

Din informaţiile Telekom Sport, soarta lui Iuliu Mureşan nu e încă decisă, iar o hotărâre finală va fi luată în această noapte, după partida CFR Cluj - CS U Craiova. E clar că un nou pas greşit l-ar putea costa scump pe Mureşan, dar şi pe tehnicianul Toni Conceicao, omul adus chiar de actualul preşedinte pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu.


În startul sezonului, CFR Cluj a fost eliminată din Europa în play-off-ul Europa League de formaţia Dudelange, din Luxemburg. În campionat, clujenii au 16 puncte după 9 etape şi ocupă în prezent locul 5, la 5 puncte în spatele liderului FCSB, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Aflat în club încă înainte ca CFR să devină un nume important în Liga 1, Iuliu Mureşan a fost părtaş la toate performanţele obţinute de clujeni în ultimul deceniu - cele patru titluri de campioană, patru Cupe ale României şi trei supercupe.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova, AZI de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1


 

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare