Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic a lovit din nou. Declaraţie surprinzătoare dată de suedez după victoria cu Juventus: "Sunt preşedinte, antrenor şi jucător"

Zlatan Ibrahimovic a lovit din nou. Declaraţie surprinzătoare dată de suedez după victoria cu Juventus: "Sunt preşedinte, antrenor şi jucător"

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a marcat din nou pentru AC Milan, din penalty, în victoria obţinută de echipa sa în meciul cu Juventus, scor 4-2.

Ibrahimovic a revenit la AC Milan în luna ianuarie, iar în ultimul meci, cu Juventus Torino (4-2), a marcat golul care a dat tonul revenirii în repriza secundă, după ce ''Bătrâna Doamnă'' a condus cu 2-0.

''Nu e un secret că am o vârstă, dar e vorba doar de un număr. Vreau să mă simt viu şi vreau doar să joc. Nu mai am acelaşi fizic de altă dată, dar pot compensa asta prin inteligenţă'', a declarat atacantul suedez.

Venirea lui Ibrahimovic i-a trezit pe jucătorii lui AC Milan, care a câştigat ultimul său titlu în 2011. Rossonerii au pierdut doar două meciuri cu suedezul în echipă şi au urcat pe locul cinci, după ce, la un moment dat, ocupau poziţia a 14-a. Cu o etapă înainte, AC Milan a învins-o cu 3-0 pe Lazio, echipă angrenată în lupta pentru titlu.

''Îmi pare rău că am venit la jumătatea sezonului. Dacă eram aici din prima zi, am fi câştigat campionatul. Sunt preşedinte, antrenor şi jucător. Dar sunt plătit doar ca jucător. Ăsta e un dezavantaj'', a adăugat suedezul.

Afla mai multe despre: ac milan 

viewscnt
Articole similare