Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, mesaj direct pentru Kylian Mbappe: ”Este adevărat că l-am sfătuit să plece de la PSG”. Cu cine i-a spus să semneze

Zlatan Ibrahimovic, mesaj direct pentru Kylian Mbappe: ”Este adevărat că l-am sfătuit să plece de la PSG”. Cu cine i-a spus să semneze

PSG

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic consideră că Mbappe are nevoie de un mediu diferit de cel de la PSG pentru a îşi continua dezvoltarea.

Zlatan Ibrahimovic a fost primul adevărat superstar al PSG-ului. Suedezul a semnat cu formaţia pariziană în 2012, la 31 de ani, şi a petrecut patru sezoane în Ligue 1.

În cei patru ani petrecuţi la club, Zlatan Ibrahimovic a ridicat 13 trofee şi a devenit golgheterul all-time al echipei, până când Edinson Cavani i-a doborât recordul.

După plecarea sa, PSG a reuşit să devină unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume. Venirile lui Neymar şi Mbappe au atras atenţia lumii asupra formaţiei pariziene, pe care au pus-o cu adevărat ”pe hartă”.

Cei doi reprezintă nu doar doi fotbalişti extraordinari, ci şi doi fotbalişti ce produc mulţi bani prin imaginile lor. Iar chiar dacă prestaţiile lor nu au fost cele mai bune în ultima vreme, conturile PSG-ului au continuat să fie umplute.

Zlatan Ibrahimovic, mesaj direct pentru Kylian Mbappe

Însă, în 2022 se vor face cinci ani de când Kylian Mbappe se află la Paris, iar francezul a recunoscut în mai multe rânduri că era visul său de mic să joace pentru Real Madrid.

Într-un interviu cu Corriere, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că i-a transmis lui Mbappe să plece de la PSG, undeva precum Real, deşi, în acelaşi timp, i-a sfătuit pe parizieni să nu îl vândă.

”(n.r. este adevărat că l-ai sfătuit pe Mbappé să plece de la PSG?) Este adevărat. Mbappé are nevoie de un mediu mai structurat, precum cel al lui Real Madrid. 

Dar apoi i-am spus preşedintelui PSG să nu-l vândă”, a declarat Zlatan, pentru sursa citată.

Mbappe a însumat până acum 190 de apariţii pentru PSG, în care a marcat 141 de goluri şi a oferit 73 de pase decisive.

De cealaltă parte, Zlatan a jucat de 180 de ori pentru parizieni, reuşind 156 de goluri şi 61 de pase decisive.

Golgheterul all-time al clubului, Edinson Cavani, are 200 de goluri şi 43 de assist-uri în 301 partide.

Afla mai multe despre: zlatan mbappe 

viewscnt
Articole similare