Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani din fotbal! Scandalul în care e implicat starul suedez

Zlatan Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani din fotbal! Scandalul în care e implicat starul suedez

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) are parte de probleme pe final de carieră. Atacantul suedez riscă o suspendare de trei ani din fotbal, ceea ce ar duce probabil la retragerea sa, după ce s-a descoperit că are acţiuni la o casă de pariuri din Malta. Presa din Suedia scrie despre scandalul din jurul lui Zlatan.

Probleme mari pentru Zlatan! Ibrahimovic riscă o suspendare de trei ani din fotbal

Eliminat în duelul contra lui Man, în Parma - AC Milan 1-3, Zlatan Ibrahimovic ar putea avea probleme şi în afara terenului. Legendarul suedez riscă să fie suspendat timp de trei ani din fotbal după ce presa din Suedia a scris că deţine în continuare acţiuni la o casă de pariuri cu sediul în Malta. Potrivit celor de la Aftonbladet, Zlatan deţine 10 la sută dintr-o casă de pariuri, lucru ilegal pentru el având în vedere că e fotbalist.

Potrivit sursei citate, Zlatan s-ar fi implicat în conducerea casei de pariuri în urmă cu trei ani, când se afla la LA Galazy, în campionatul din MLS. Conform Codului de Etică din regulamentele FIFA şi UEFA, fotbaliştii nu au voie să fie implicaţi în industria pariurilor sportive. Prin urmare, Ibrahimovic a încălcat în nenumărate rânduri protocolul respectiv, în ultimii 3 ani.

"Nu am vorbit cu Ibrahimovic despre acest lucru. Prefer să nu fac speculaţii despre posibilele sancţiuni, dar vom încerca să obţinem clarificări de la FIFA.", a spus Hakan Sjostrand, secreatrul Federaţiei Suedeze de Fotbal.

La rândul său, Erik Sharp, CEO-ul casei de pariuri respective, a discutat pe marginea situaţiei în care se află Ibrahimovic: "Aceste întrebări trebuie să fie adresate către FIFA. Noi avem un contract cu Zlatan pe care îl urmăm. Dacă există probleme, ne vom ocupa împreună de ele.", a anunţat Sharp.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicsuspendarepariuricasa de pariuriactionar 

viewscnt
Articole similare