Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte să semneze. Unde îşi va continua cariera şi ce salariu va avea

Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte să semneze. Unde îşi va continua cariera şi ce salariu va avea

Campionate

Comentarii

Potrivit Sky Sports Italy, Zlatan Ibrahimovic este foarte aproape de a semna prelungirea contractului cu AC Milan până la sfârşitul acestei săptămânii. ”Rossoneri” îşi doresc ca Zlatan să semneze prelungirea contractului până luni, când echipa se va reuni.

Cei de la Sky Italy notează că oficialii clubului îî pregătesc suedezului o întelegerea valabilă pentru un sezon şi un salariu cuprins între 5  şi 7,5 milioane de euro. Zlatan Ibrahimovic a ajuns la AC Milan iarna trecută, liber de transfer după despărţirea de americanii de la LA Galaxy. De la revenirea pe San Siro, Zlatan a reuşit să înscire 11 goluri în 20 de partide, iar Milan a reuşit calificarea în Europa League.

Suedezul a mai petrecut două sezoane în tricoul ,,rossonerilor” între 2010 şi 2012, când a reuşit să câştige titlul cu Milan. În prima perioadă petrecută pe San Siro, Zlatan a fost prezent în 55 de partide, a înscris 38 de goluri şi a pasat decisiv de 10 ori.

AC Milan nu este singura echipă din Italia pentru care Zlatan a evoluat. A mai îmbrăcat tricoul marilori rivali de la Inter dar si cel al lui Juve.

La 38 de ani, Ibrahimovic este cotat la 2,8 milioane de euro pe transfermarkt.

Afla mai multe despre: ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare