Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic ştie să şi laude :) El este fotbalistul care l-a cucerit pe starul suedez. Nu e Messi!

Zlatan Ibrahimovic ştie să şi laude :) El este fotbalistul care l-a cucerit pe starul suedez. Nu e Messi!
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic l-a criticat recent pe Cristiano Ronaldo, dar s-a declarat impresionat de starul francez, Kylian Mbappe.

Într-un interviu acordat pentru revista GQ, Zlatan Ibrahimovic s-a declarat impresionat de tânărul star al francezilor, Kylian Mbappe. Acesta evoluează în prezent la fosta echipă a lui Zlatan, Paris Saint Germain:

”Este un fotbalist care face diferenţa. În plus este încă extrem de tânăr şi sperăm să îşi continuie ascensiunea şi să muncească la fel de mult. La 19 ani este deja un star al fotbalului mondial. Sper ca această foame de fotbal să nu-i dispară şi să rămână la fel de pasionat de acest sport. Şi mai mult, să câştige şi mai multe lucruri în cariera sa. Pentru asta, va trebui să aibă mintea limpede, ceea ce uneori, nu e deloc uşor” a mărturisit Zlatan Ibrahimovic.

Mbappe i-a depăşit deja la numărul de goluri marcate până la această vârstă pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo. La aceeaşi vârstă, nici Messi, nici Cristiano nu reuşiseră să marcheze 100 de goluri cât a reuşit Kylian în cariera sa. În actuala stagiune, Mbappe are 13 goluri şi 8 pase de gol în 16 meciuri jucate pentru PSG. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoleo messiibrahimovicmbappe 

viewscnt
Articole similare