Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic vrea să joace alături de nepotul lui Paolo Maldini. Suedezul a jucat deja cu fiul fostei legende a lui Milan

Zlatan Ibrahimovic vrea să joace alături de nepotul lui Paolo Maldini. Suedezul a jucat deja cu fiul fostei legende a lui Milan
Comentarii

Zlatan a spus că îşi doreşte să joace alături de nepotul lui Maldini, după ce suedezul a jucat împotriva fostei legende, dar şi alături de fiul acestuia.

Zlatan vrea să joace alături de nepotul lui Maldini

Zlatan Ibrahimovic a acordat un interviu lui BBC Sport în care suedezul vorbeşte despre cariera sa, dar şi despre noile sale obiective şi ambiţii. "Ibracadabra" a menţionat şi faptul că şi-ar dori să joace alături de nepotul lui Maldini, după ce atacantul l-a înfruntat pe Paolo,dar şi pe fiul acestuia.

Zlatan are 39 de ani şi este actualul golgheter în Serie A, cu 10 reuşite în 8 partide, fiind deasupra lui Ronaldo şi Lukaku, în acest top. Pentru BBC Sport suedezul a declarat:

"Simt că am fost diferite generaţii aici. Am jucat împotriva lui Paolo Maldini şi acum joc cu fiul său, Daniel. Să sperăm că mai pot juca şi cu fiul lui Daniel, ar fi un miracol.", a spus Zlatan.

Ibrahimovic a mai spus şi că îşi adaptează jocul în funcţie de vârsta pe care o are, pentru a putea fi mai longeviv în cariera sa de fotbalist.

"Am multă experienţă, obiectivele nu au fost niciodată o problemă, continuu.

"Nu mai sunt acelaşi jucător care am fost acum cinci ani, nu sunt acelaşi jucător care am fost acum 10 ani, cu toţii ne schimbăm datorită dezvoltării din punct de vedere fizic. Sunt sincer spunând că nu alerg aşa cum alergam înainte; Acum alerg mai inteligent.

"Liga italiană, motivul pentru care spun că este cel mai dificil de jucat pentru un atacant aici este pentru că este foarte tehnic şi filozofia Italiei este de a nu primi un gol mai degrabă decât a înscrie un gol.", a mai spus Ibrahimovic.

Afla mai multe despre: maldini zlatan ibrahimovic milan 

viewscnt
Articole similare