Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan îşi arată clasa şi la 39 de ani. Ce performanţă impresionantă a reuşit suedezul

Zlatan îşi arată clasa şi la 39 de ani. Ce performanţă impresionantă a reuşit suedezulgalerie foto

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a revenit în Serie A, la Milan, în Ianuarie 2020, la 7 ani şi jumătate de la plecarea de pe San Siro. Suedezul a reuşit de atunci 25 de goluri în 36 de partide.

Zlatan nu arată semne de încetinire nici la 39 de ani. Legenda suedeză a fost o captură inspirată pentru ”rossoneri” şi conduce echipa spre o bătălie pentru titlu. Ibrahimovic a reuşit o nouă performanţă incredibilă de la revenirea în Europa- în Serie A, acesta a reuşit 11 goluri cu piciorul drept, 6 cu capul şi 5 cu piciorul stâng, fiind singurul jucător din campionatele importante ale Europei ce a punctat de cel puţin 5 ori cu fiecare dintre acestea.

Echipa lui Pioli se află pe locul 2 în Serie A, cu 46 de puncte, la un punct de liderul Inter şi cu cu meci mai puţin jucat. În 20 de etape, Zlatan a fost disponibil doar 10 dintre acestea din pricina a diversor accidentări şi unei suspendări. Însă, acesta oricum a reuşit 12 goluri şi o pasă decisivă, adică aproape o treime din totalul de 41 de goluri date de Milan.

Suedezul va împlini 40 de ani în octombrei şi va fi interesant de văzut cât mai poate continua o adevărată legendă a fotbalului modern.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milanserie a 

viewscnt
Articole similare