Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatinski pleacă de la Craiova, dar rămâne în Liga 1! Cu cine negociază bulgarul

 Zlatinski pleacă de la Craiova, dar rămâne în Liga 1! Cu cine negociază bulgarul

Superliga

Comentarii

Bulgarul Hristo Zlatinski este pe punctul de a se despăţi de CS U Craiova, la scurt timp după ce gruparea olteană a anunţat că este dispusă să-l lase să plece până la finalul perioadei de transferuri.

Mijlocaşul de 33 de ani are şanse mari să continue în Liga 1, fiind în negocieri avansate cu FC Voluntari, echipă care a transferat nu mai puţin de 17 jucători în această vară.

Conform Fanatik, Zlatinski ar fi de acord cu un contract mai mic decât cel încasat la Craiova, în condiţiile în care la Voluntari ar fi aproape sigur titluar.

În vârstă de 33 de ani, Zlatinski a ajuns la Craiova în vara anului 2015, atunci când a fost transferat de la Ludogoreţ Razgrad. În cei trei ani petrecuţi la Craiova, mijlocaşul bulgar a jucat în 111 meciuri şi a reuşit să înscrie nouă goluri şi să dea 13 pase decisive. Zlatinski a câştigat şi un trofeu alături de echipa din Bănie, Cupa României, în sezonul trecut.

Universitatea Craiova s-a mai despărţit în această vară de Alexandru Băluţă, Gustavo sau Vladimir Screciu, jucători pentru care a obţinut aproape şase milioane de euro.

Afla mai multe despre: zlatinskitransfervoluntaricraiova 

viewscnt
Articole similare