Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatko Dalic o face praf pe FCSB: ”Este o echipă care nu contează!” Selecţionerul Croaţiei, neimpresionat în vreun fel de echipa lui Becali

Zlatko Dalic o face praf pe FCSB: ”Este o echipă care nu contează!” Selecţionerul Croaţiei, neimpresionat în vreun fel de echipa lui Becali
Comentarii

Zlatko Dalic, selecţionerul care a dus Croaţia în finala Cupei Mondiale 2018, spune că a rămas dezamăgit de parcursul european al lui Hajduk Split şi Rijeka. Antrenorul croat susţine că FCSB şi Sarpsborg erau adversari foarte accesibili.

În anul în care au jucat finala Cupei Mondiale, croaţii au trimis în cupele europene patru echipe - Dinamo Zagreb, Hajduk Split, Osijek şi Rijeka. Însă numai prima a reuşit să se califice în faza grupelor. Mai precis, în grupele Europa League.

Zlatko Dalic spune că este dezamăgit de parcursul celorlalte reprezentante ale Croaţiei, care au fost eliminată în tururile preliminare. În acest context, selecţionerul Croaţiei a declarat că FCSB nu este o echipă de speriat şi că era un adversar de care Hajduk Split ar fi trebuit să treacă fără probleme:

”Mă aşteptam la mai mult de la echipele de club, să treacă toate mai departe, mai ales că Rijeka şi Hajduk n-au avut adversari dificili. Norvegienii (n.r. Sarpsborg) n-au niciun fel de cotă în Europa, în timp ce Steaua nu contează. Mi-ar fi plăcut să văd cluburile din Croaţia să meargă pe urmele naţionalei sau cel puţin într-o anumită măsură”, a declarat Zlatko Dalic pentru goal.com.



FCSB a trecut de Hajduk Split în turul III al Europa League, după 0-0 în Croaţia şi 2-1 pe National Arena. Vicecampioana României a fost însă eliminată în play-off de Rapid Viena, cu 4-3 la general.

Afla mai multe despre: zlatko dalichajduk splitfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare