Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ZOOM SPORT | Reportaj cu Asma Elghaoui, jucătoare la SCM Râmnicu Vâlcea: "Vin dintr-o ţară mică, care nu este faimoasă în handbalul mondial"

ZOOM SPORT | Reportaj cu Asma Elghaoui, jucătoare la SCM Râmnicu Vâlcea: "Vin dintr-o ţară mică, care nu este faimoasă în handbalul mondial"

Handbal

Comentarii

De când joacă in Champions League, jucătoarele de la SCM Ramnicu Valcea devin din ce în ce mai cunoscute. Fire vesela dar foarte ageră în teren, Asma Elghaoui ne-a invitat acasa la ea, in apartamentul din Valcea pentru a o cunoaste mai indeaproape.

Plină de energie şi foarte prietenoasă, pivotul Asma Elghaoui ne-a primit acasă pentru a vorbi despre viaţa ei. Iar vizita a fost moment de fericire maximă pentru Szia, buldogul francez adus din Ungaria. 

Asma a început handbalul la 14 ani pentru a-şi consuma energia. După un an juca deja în naţionala Tunisiei. La naţionala Tunisiei a fost ajutată cu Paulo Pereira cu antrenamente individuale. Iar orele suplimentare au avut rezultate - în 2014 a câştigat Cupa Africii. 
 
Asma a terminat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi a venit în Europa pentru a juca la nivel înalt. A jucat în Franţa, în Rusia şi, apoi, în Ungaria. Ţară care adoptat-o şi pentru a cărei naţională a evoluat din 2018. 
 
În Ungaria a trăit cele mai frumoase emoţii ca sportiv. În 2017 a câştigat Champions League, cu Gyor, apoi, sezonul trecut, Cupa EHF, cu Siofok.
 

Afla mai multe despre: asma elghaouiscm ramnicu valcea 

viewscnt
Articole similare