Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zorro de Bucureşti I Sabina Jacobsen a jucat pentru CSM Bucureşti cu fisură nazală!

Zorro de Bucureşti I Sabina Jacobsen a jucat pentru CSM Bucureşti cu fisură nazală!

Handbal

Comentarii

Sabina Jacobsen, interul stânga de la CSM Bucureşti, a jucat meciul de sâmbătă, cu Nykobing, în Liga Campionilor, cu o mască specială, făcută din leucoplast de doctori.

Suedeza a suferit o fisură nazală la unul dintre antrenamentele premergătoare jocului, fiind lovită de Cristina Neagu. “Am avut mai multe probleme cu loviturile la nas în cariera mea. Am suferit două operaţii şi a devenit o zonă foarte sensibilă”, a spus Sabina la finalul meciului.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins sâmbătă, pe teren propriu, campioana Danemarcei, Nykobing FH, cu scorul de 39-26 (18-12), în etapa a IV-a a Ligii Campionilor. În runda trecută, NFH admistrase campioanei României prima înfrângere în grupa A. Marcatoarele CSM Bucureşti au fost Curea 7 goluri, Neagu 7, Hagman 6, Gullden 5, Frafjord 3, Jorgensen 3, Manea 3, Kurtovici 3, Udriştoiu 1, Bazaliu 1, iar pentru NFH s-au remarcat J. Westberg 8 reuşite.

Programul grupei A în continuare: Vistal – NFH (11 noiembrie), Krim – CSM (11 noiembrie), NFH – Krim (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – Vistal Gdynia (19 noiembrie). Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza grupelor principale.

Afla mai multe despre: sabina jacobsencsm bucurestiaccidentarefisura nazalaproblemehandbal 

viewscnt
Articole similare