Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta, concluzii îngrijorătoare după debutul lui Mutu la Rapid! MM Stoica a remarcat doi jucători ai rivalilor: "Te aşteptai la mai puţin de la un estonian" | EXCLUSIV

Zotta, concluzii îngrijorătoare după debutul lui Mutu la Rapid! MM Stoica a remarcat doi jucători ai rivalilor: "Te aşteptai la mai puţin de la un estonian" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Experţii Telekom Sport, Constantin Zotta şi Mihai Stoica, au tras primele concluzii după debutul lui Adrian Mutu, în Rapid Bucureşti - Academica Clinceni 1-0.

Zotta şi MM Stoica, după debutul lui Adrian Mutu la Rapid: "Nu mă aşteptam la asta"

Deşi Rapid Bucureşti a învins-o pe Academica Clinceni cu 1-0 la Mioveni, prestaţia giuleştenilor nu i-a încântat pe Constantin Zotta şi MM Stoica. Cei doi experţi Telekom Sport au evidenţiat problemele din jocul gazdelor. 

"De jocul Rapidului n-am cum să fiu mulţumit, însă sunt mulţumit de rezultat. Jucătorii aveau nevoie, fanii, suporterii aveau nevoie de trei puncte. Jocul a fost unul modest, o dominare fără agresivitate, cu totală lipsă de marcaj. Au fost ocazii de gol, dar cu un adversar modest care s-a lăsat învins târziu. Ce nu mi-a plăcut a fost că şi-a lăsat advesarul să paseze cu uşurinţă, n-a făcut marcaj. Bine că a câştigat şi sper să schimbe jocul, pentru că dacă va continua aşa nu cred că va prinde locurile 7-8", a declarat expertul Telekom Sport. 

Mihai Stoica i-a remarcat pe Rareş Ilie, marcatorul singurului gol, şi pe Mattias Kait, care au făcut faza din care Rapid a învins. 

"Singurele veşti bune ale lui Rapid sunt evoluţiile lui Rareş Ilie şi Kait. Kait e o surpriză plăcută, te aşteptai la mai puţin de la un estonian, dar e o achizţie bună, reuşită. Iar copilul (n.r. - Rareş Ilie) creşte de la meci la meci. A fost bine că s-a jucat fără spectatori, că nu ştiu dacă aveau răbdare suporterii rapidişti. Poate că nu era cazul şi cu suporterii în tribuna poate marcau mai repede. Ocazii au fost, dar culmea e că a avut şi Clinceniul. Nu mă aşteptam la asta...", a spus oficialul FCSB. 

VIDEO | Rapid Bucureşti - Academica Clinceni 1-0, în Liga 1

FC Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii 1. A fost primul meci al rapidiştilor cu Adrian Mutu pe banca tehnică.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 73 de puncte, 2. FCSB - 59, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Voluntari - 47, 6. FC Botoşani - 46, 7. FC Argeş - 45, 8. UTA – 40, 9. Rapid – 40, 10. Sepsi – 39, 11. FC U Craiova – 33, 12. Chindia - 32,  13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Academica Clinceni – 14, 16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Afla mai multe despre: mihai stoicaconstantin zottaadrian muturapid academica clinceni 1-0 

viewscnt
Articole similare