Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta, reacţie "altfel" după ce Becali l-a scos din lot pe Keşeru: "Asta cred" | EXCLUSIV

Zotta, reacţie "altfel" după ce Becali l-a scos din lot pe Keşeru: "Asta cred" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Constantin Zotta şi-a spus părerea în "cazul" Claudiu Keşeru (35 de ani), exclus din lot de Gigi Becali pentru meciul cu CS Mioveni (1-1). Zotta crede că şi Keşeru a greşit în relaţia cu Gigi Becali, dar şi reciproca e valabilă.

Zotta, reacţie "altfel" după ce Becali l-a scos din lot pe Keşeru: "Asta cred" | EXCLUSIV

Gigi Becali l-a scos din lot pe Claudiu Keşeru pentru meciul cu CS Mioveni, după cum a anunţat Toni Petrea înaintea meciului, iar lipsa atacantului s-a simţit în momentele când FCSB-ului îi "ardea buza" după un gol în repriza a doua.

După meci, Constantin Zotta a venit cu o reacţie "altfel", după ce toată lumea a spus că Gigi Becali greşeşte în cazul atacantului. Fostul arbitru e de părere că se greşeşte de ambele părţi şi că atacantul a avut o atitudine nepotrivită la interviuri, după meciuri.

"Eu cred că s-a greşit de ambele părţi. E clar că nu e o atitudine normală la un club. Atunci când Keşeru a intrat în teren şi-a făcut treaba, a dat gol, pasă de gol. Cred, totuşi, că atitudinea lui a deranjat. Declaraţii publice şi atitudine. Atâta timp, când ai venit la un club, te informezi despre ceea ce se întâmplă acolo, accepţi situaţia. Şi pe un salariu bun. Modul în care el s-a prezentat la interviuri nu mi s-a părut unul corect şi pozitiv", a spus Constantin Zotta, la Telekom Sport.

CS Mioveni - FCSB 1-1, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa CS Mioveni – FCSB, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Au marcat Edjouma ‘7 pentru FCSB şi Balaur ‘45+1 pentru Mioveni.

CS Mioveni: I. Popescu – Garutti, Al. Iacob, Balaur – Rădescu (Blănaru ’88), Dumitriu, Vereş (Panait ’66), Burnea (Şerbănică ’73) – Dat (Mitrea ’73), Rusu, Buziuc (Raicea ’65). Antrenor: Alex Pelici

FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Ov. Popescu ’54), Vinicius, I. Cristea, Şerban (V. Gheorghe ’46) – Olaru, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, Ianis Stoica (Burlacu ’70), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Burnea ’70, Raicea ’78, Panait ’84, Garutti ‘90+5, I. Popescu ‘90+5 / Edjouma ’39, Şerban ‘4

Arbitri: George Găman - Marius Badea, Alexandru Filip - Ionuţ Coza

Observatori: Irina Mîrţ, Ioan Mironaş.

Afla mai multe despre: constantin zottakeserufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare