Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta şi Vochin aplaudă strategia lui Sepsi: ”Au investit permanent şi au dat încredere antrenorilor” EXCLUSIV

Zotta şi Vochin aplaudă strategia lui Sepsi: ”Au investit permanent şi au dat încredere antrenorilor” EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Constantin Zotta şi Andrei Vochin au vorbit la Telekom Sport despre performanţa reuşită de Sepsi Sf. Gheorghe, care a reuşit în premieră să se califice în cupele europene.

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-0 cu FC Viitorul, finala barajului din Liga 1 pentru Conference League.

”Au început cu dificultăţi în primul an, dar au dat mână liberă antrenorului, care şi-a făcut echipa. Neagoe (n.r antrenor la acea vreme) a luat zece jucători noi, echipa a crescut, iar din ce în ce a fost mai bine. Au investit permanent, au dat încredere antrenorilor şi au adus jucători valoroşi, cu experienţă. Cred că au 14-16 titulari. O echipă bună, matură, cu experienţă. Trebuie să şi poţi să te ţii de cuvânt, iar ei pot. Ne aducem aminte că a lipsit foarte puţin să termine campionatul pe locul trei. Ei vor fi luaţi în seamă de acum, cu totul altfel va fi abordată Sepsi. Cu 2-3 jucători mai valoroşi decât media echipei, trebuie să vedem dacă ei performează.” a spus Constantin Zotta, la Sport Report, de la Telekom Sport.

”Iată că la Sepsi apar şi jucători interesanţi, tineri, care sunt produşi la ei în pepinieră. Andres Dumitrescu este fundaş stânga la lotul din 2001, pe care îl ştiu cred de la 15 ani. Ştefănescu este un alt jucător interesant. Au ştiut să-şi aducă jucători tineri, de mici. Iar un merit mare cred că îl are Cornel Şfaiţer.” a spus şi Andrei Vochin.

Sepsi va evolua în al doilea tur preliminar al Conference League.

Afla mai multe despre: sepsiandrei vochinconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare