Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zurich - Young Boys. Ce pariem la finala Cupei Elveţiei

Zurich - Young Boys. Ce pariem la finala Cupei Elveţiei

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Zurich – Young Boys Elveţia 27.05.2018. După ce a luat titlul în faţa lui Basel, Young Boys încearcă să câştige şi Cupa Elveţiei. Finala cu FC Zurich e programată în această după-amiază.

Ponturi pariuri Zurich – Young Boys Elveţia 27.05.2018

Zurich a terminat pe locul patru în campionat cu 49 de puncte şi are un golaveraj total de 50-44. Echipa a terminat neînvinsă în ultimele cinci etape, având un bilanţ de două victorii şi trei egaluri. În meciurile disputate de Zurich pe teren străin, echipa a obţinut cinci victorii şi şapte rezultate de egalitate, din 18 partide disputate şi având un golaveraj total de 19-23. În partidele disputate de Zurich s-a marcat o medie de 2,6 goluri per meci, iar în total a avut 17 partide cu rezultatul de peste 2,5 goluri în meci.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Zurich – Young Boys Elveţia 27.05.2018

În partidele disputate de Young Boys se marchează o medie de 3,5 goluri per meci, iar în total au 26 de etape unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. Young Boys a dispus de: Breitenrain cu 3-0, Old Boys cu 4-0, Munsingen cu 3-0, Saint Gallen cu 2-1, FC Basel cu 2-0. Aceste două echipe marchează destul de mult în timpul partidelor disputate, în Cupa Elveţiei: toate meciurile lor s-au terminat cu rezultatul de peste 2,5 goluri în meci. Acest joc este puţin mai special decât cele din campionat, pentru că se joacă cu trofeul pe masă şi presiunea este destul de mare pe jucători. Young Boys are posibilitatea să facă eventul în acest sezon.

Zurich - Young Boys GG @ 1.67

Afla mai multe despre: zurichyoung boyscupa elvetieiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare