Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A anunţat că poate fi următorul comandant de la CSA Steaua! Cu el ar putea promova echipa lui Opriţa în Superliga: "Acest club e un colos, merită să fie cel mai bun" | EXCLUSIV

A anunţat că poate fi următorul comandant de la CSA Steaua! Cu el ar putea promova echipa lui Opriţa în Superliga: "Acest club e un colos, merită să fie cel mai bun" | EXCLUSIV

Special

Comentarii

Colonelul Răzvan Bichir mai are doar câteva luni în fruntea CSA Steaua Bucureşti. O variantă pentru postul de comandant al clubului a apărut în cadrul clubului. Răzvan Pîrcălabu, preşedintele secţiei de lupte din Ghencea, a dezvăluit că a purtat discuţii cu MApN pentru postul ocupat de Bichir în acest moment.

Răzvan Pîrcălabu poate fi următorul comandant de la CSA Steaua

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a fost invitat la Zoom Sport, unde a vorbit, printre altele, despre calificarea sportivilor la Jocurile Olimpice şi a oferit ultimele informaţii din jurul sportului pe care-l reprezintă în acest moment. 

Cadru militar, Răzvan Pîrcălabu a confirmat şi informaţiile deţinute de Orange Sport. Preşedintele secţiei de lupte de la CSA Steaua a avut, în vara anului trecut, primele discuţii cu cei din Ministerul Apărării Naţionale pentru a trece pe postul de comandant la CSA Steaua. 

Scenariul este luat în calcul în continuare, în condiţiile în care mandatul lui Răzvan Bichir se încheie în mai 2024, după ce actualul preşedinte a obţinut prelungirea cu şase luni pe finalul anului trecut. 

"În primul rând, eu m-am născut în clubul Steaua. Tatăl meu din anii '70 a făcut parte din secţia de lupte a clubului Steaua. El este multiplu medaliat la campionatele europene, locul 5 la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, locul 7 la Moscova, cu o căruţă de medalii câştigate pentru România şi clubul Steaua. A ieşit la pensia colonel de la clubul Steaua.

Eu am luat drumul de la sportiv, soldat, sergent, segent-major până la gradul de locotent-colonel în prezent. Sunt în prezent şeful secţiei de lupte încă din anul 2008. Nu m-am ascuns niciodată de acest fapt (n.r. - are sânge roş-albastru), sunt mândru că sunt stelist, fără să periclitez onoarea sau munca cuiva din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Lupte. Mereu am spus că dacă favorizez un sportiv de la clubul Steaua, din poziţia de preşedinte, iar el nu merită să meargă la un campionat european sau mondial, atunci ce pretenţii să mai am eu ca acel sportiv să ajungă medaliat european, mondial sau olimpic. Am dat credit celui mai bun indiferent de clubul din care a făcut parte", a spus Răzvan Pîrcălabu, la Zoom Sport, pe Orange Sport. 

Răzvan Pîrcălabu a recunoscut discuţiile pentru şefia CSA Steaua: "Ştiu ce am de făcut"

Răzvan Pîrcălabu, membru al Comitetului Executiv al COSR şi membru în Biroul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW), susţine că postul de comandant la CSA Steaua, de unde va reprezenta toate sporturile, ar fi o onoare şi că ar avea şi primele măsuri pe masă. 

"(n.r. - despre funcţia de comandant la CSA Steaua) Nu depinde în totalitate de mine acest lucru. Am avut nişte discuţii la nivel de minister, am fost invitat acolo, mi s-a propus în vara anului trecut acest lucru şi am spus că sunt pregătit oricând pentru această provocare. Ar fi o mare onoare pentru mine şi familia mea. Ştiu ce am de făcut, am aşa o glumă când mă mai întreabă câte un prieten, le zic că mă cunosc şi pietrele în clubul Steaua. Nu văd niciun impediment în a fi un bun manager. 

Sunt multe de schimbat acolo. În primul rând, unii dintre prietenii mei şi-au pierdut încrederea şi speranţa. Consider că acest club este un colos şi merită să fie din nou cel mai bun", a mai spus preşedintele Federaţiei Române de Lupte, la emisiunea Zoom Sport, pe Orange Sport.  

32 de secţii sportive are CSA Steaua, care dă sportivi medaliaţi la nivel naţional, european, mondial şi olimpic. 

O situaţie dificilă este la echipa de fotbal antrenată de Daniel Opriţa, care în continuare este ţintuită în Liga 2, întrucât este club departamental, în contradicţie cu rigorile Superligii. 

 

Afla mai multe despre: razvan pircalaburazvan pircalabu presedinte luptefederatia romana de lupterazvan pircalabu comandant csa steauya 

viewscnt
Articole similare