Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Sabău, şantajat de un bărbat cu imagini în care apare fiica antrenorului. Desfăşurare ca-n filme

Incredibil! Sabău, şantajat de un bărbat cu imagini în care apare fiica antrenorului. Desfăşurare ca-n filme

Diverse

Comentarii

Actualul antrenor al lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a avut parte de o perioadă neplăcută a vieţii, în 2023, atunci când a fost şantajat de o persoană pe nume Vasile Stelian Niculai. Pârâtul a recurs la şantaj, "pentru a nu face publice anumite imagini video compromiţătoare".

Ioan Ovidiu Sabău a fost şantajat cu înregistrări în care apare fiica sa. Inculpatul a primit închisoare cu suspendare

Între iunie şi august 2023, Ioan Ovidiu Sabău a stat departe de U Cluj, după ce la finalul sezonului trecut a acuzat o perioadă stresantă în viaţa sa. Se pare că provocări nu a avut parte doar pe plan profesional, ci şi în privat. 

Conform portal.just.ro, Ioan Ovidiu Sabău a fost parte vătămată într-un dosar de şantaj, în care inculpatul Vasile Stelian Niculai a primit o sentinţă de trei ani de închisoare cu suspendare. 

Concret, antrenorul lui U Cluj a fost şantajat cu imagini în care fiica sa, care a părăsit cultul "Martorii lui Iehova" în 2019, are o părere negativă la adresa celor implicaţi.

Ajuns în posesia înregistrărilor care nu ar fi pus într-o lumină bună pe familia Sabău, pârâtul a ameninţat că va face publice imaginile. El a recurs la şantaj şi a propus ca antrenorul lui U Cluj să cumpere un teren contra sumei de 25.000 de euro. Instanţa a stabilit că preţul era supraevaluat.

Condamnat şi pentru alte infracţiuni, inculpatul l-a urmărit în mai multe rânduri pe Ioan Ovidiu Sabău până să-i facă propunerea pentru care a fost şi condamnat de instanţă, în cele din urmă. 

"Din cuprinsul declaraţiei persoanei vătămate, rezulă modalitatea în care a fost abordat de către inculpat, data la care acesta a luat legătura cu el şi cele solicitate pentru a nu face publice anumite imagini video compromiţătoare. (…) Caracterul compromiţător al imaginilor şi al videoclipurilor pe care le deţinea inculpatul şi la care a făcut referire persoana vătămată mai rezultă i din cuprinsul procesului-verbal de redare a convorbirii telefonice a persoanei văămate cu martora... Din cuprinsul procesului-verbal de redare rezulă că imaginile şi înregistrările audio la care făcea referire inculpatul sunt legate atât de religia persoanei vătămate, cât şi de relaţia dintre martora…. şi verişorul acesteia”, se arată în decizia instanţei din Cluj.

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauioan ovidiu sabau santajatfiica ioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare