Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat tot ce se putea în România cu Dinamo şi cu CFR, iar acum îi laudă pe rivali: "Până acolo cred că vor ajunge în Europa League"

A câştigat tot ce se putea în România cu Dinamo şi cu CFR, iar acum îi laudă pe rivali: "Până acolo cred că vor ajunge în Europa League"

Fotbal intern

Comentarii

A antrenat trei dintre cele mai importante cluburi din Liga I, Dinamo, Rapid şi CFR Cluj, şi a câştigat tot ce se putea în România.

Întrebat despre parcursul rivalilor de la FCSB din Europa League, Ioan Andone e optimist în ceea ce o priveşte pe echipa pregătită de Nicolae Dică.

"FCSB chiar cred că poate să ajungă în sferturile de finală. Depinde foarte mult şi de tragerea la sorţi. Chiar cred că vor juca sferturi de finală. Ei au o echipă foarte bună, dar va depinde foarte mult şi de ce echipe vin din Liga Campionilor. Însă, cu puţin noroc la tragerea la sorţi, FCSB va juca în sferturile de finală" , a spus Ioan Andone pentru telekomsport.ro.

La cererea fanilor, Ioan Andone a realizat şi un TOP 5 al celor mai buni jucători din Liga I.

"Pe primul loc este Budescu, pe doi nu pot să-l pun pe Alibec. Este un jucător inconstant, eu am nevoie de jucători cu constanţă în joc. Pe doi îl pun pe Hoban, pe trei e Tănase, pe patru îl pun pe Hanca, deşi nu traversează cea mai bună perioadă, iar pe cinci îl aleg pe Camora" , a continuat Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonefcsbsteauadinamoeuropa leaguecfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare